Ostalo > Razne offtopic teme :)
Iskustva auto SMART
GUGY:
Dakle zanima me dali netko ima na 4umu Smarta? Ja pratim oglase več podosta vremena i gledam da ga nabavim iz više razloga. Npr danas je 31 05 a ja skutera nisam ni pomaknuo iz dvorišta, poslije 21h ga nikad ne vozim i maximalno ga budem vozio 3mj. Da prodam Vivu i doplatim cca 8-9000kn mogao bi uzet nekog Smarta kojeg bi vozio cijelu godinu i nevezano za uvjete na cesti i vremenu. Dakle za moje potrebe velika vjerojatnost da bi dosta više bio iskorišten nego scooter. Vidim da ljudi dolaze iz Njemačke u njima. OK siguran sam da komfora nema pretjeranog ali opet razlika je nebo i zemlja naspram scootera. Gledao sam jednog u SB 2003god iz uvoza 120 000km CDi (dizel) poluautomatic (može se ručno šaltat a može i automatski) za 13000kn do registracije. To mi djeluje jako primamljivo. Ali nisam pametan. Znači iskustva, mišljenja, možda neki troškovi održavanja, itd. Može i za Dizel i za Benzin varijante. TNX unaprijed. . .
Josip-98:
Neman nekog iskustva s smartovima, ali ja bi ti rade preporucia nekog talijana tipa fiat punto 1 jeftini su ima dijelova svega i uzivas bar lici na auto
GUGY:
Ma imam Fiestu 1,3 sa plinom al mi je dopiz..la. Registracija je za Smart oko 800kn. I netreba mi za velike relacije vec tako za do grada itd..
Sent from Nokia Lumia 625 using Tapatalk
TomTomislav:
Samo pazi na motor . Tamo se na 70-80 tisuca radi generalno , takvi su motori.
GUGY:
Cuo sam da benzici dobro rade iako su umorni ali da na tehnickom tesko prolaze. Frendov bratic ima smarta u njemacki sa 140000 i nikad nije nista mjenjano na njemu. Vozilo je bilo zamjensko u autokuci i nakon 5 god ga je otkupio tako da zna sve o autu. On je tamo mehanicar. Dosao je nekoliko puta u Hr s njim.
Sent from Nokia Lumia 625 using Tapatalk
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju