Općenito > Propisi
Zaustavila me policija
miha12357:
--- Citat: Patr1k747 - 13 Travanj, 2016, 21:10:55 ---Maloljetan , bez vozacke , 50 ccm , registriran , kaciga i sve super osim kaj nemam vozacke . Kakve bi kazne mogle biti ? Najvise me zanima da li je moguca zabrana polaganja B i A1/2 kategorije ??
--- Kraj citata ---
jedva cekaju da im naleti neki djecak...ljudi moji pa proracun se treba punit...ukori su prosli davnih dana...kazna ti je od 5-15000 tis kn..al bude tatica platio...jer je on taj koji he dozvolio da mu djete sjedne na motor i vozi se...moj savjet polozi i vozi...a za prije vozacke noge i biciklo...
CekuL:
Ma vjerojatno ces proc sa ukorom,a za zabrane sam se i ja naslusao prica,ali nisam nikad cuo od nekog da je dobio..
MarinM:
--- Citat: miha12357 - 13 Travanj, 2016, 21:30:03 ---
--- Citat: Patr1k747 - 13 Travanj, 2016, 21:10:55 ---Maloljetan , bez vozacke , 50 ccm , registriran , kaciga i sve super osim kaj nemam vozacke . Kakve bi kazne mogle biti ? Najvise me zanima da li je moguca zabrana polaganja B i A1/2 kategorije ??
--- Kraj citata ---
jedva cekaju da im naleti neki djecak...ljudi moji pa proracun se treba punit...ukori su prosli davnih dana...kazna ti je od 5-15000 tis kn..al bude tatica platio...jer je on taj koji he dozvolio da mu djete sjedne na motor i vozi se...moj savjet polozi i vozi...a za prije vozacke noge i biciklo...
--- Kraj citata ---
Za sta ti treba to u zivotu? Zasto napadat odmah?
Neces dobit nikakvu kaznu proc ces sa ukorom i tjt,ne brini se nista
miha12357:
ne napadam samo sam reko kako je i dao najbolji savjet...jer ugrozava sebe i druge...ovak bar imas neko znanje tj barem znas sta koji znak znaci...ko ima prednost ko ne...i ja sam takav bio...pod mudima i drzo se onog niko mi nis nemoze, ali sam se dobro zaj#bo...al ko voli nek izvoli...
Tomi_ZG:
--- Citat: miha12357 - 14 Travanj, 2016, 19:17:36 ---ne napadam samo sam reko kako je i dao najbolji savjet...jer ugrozava sebe i druge...ovak bar imas neko znanje tj barem znas sta koji znak znaci...ko ima prednost ko ne...i ja sam takav bio...pod mudima i drzo se onog niko mi nis nemoze, ali sam se dobro zaj#bo...al ko voli nek izvoli...
--- Kraj citata ---
Najjače kad klinci tu dođu kmečat kad ih uhvate,mislim briga me nek se voze nisam im ja mama ni tata al ak su frajeri za vozit se nek budu i frajeri za snosit posljedice
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju