Općenito > Propisi

Zaustavila me policija

<< < (15/22) > >>

zvonkec92:

--- Citat: JosipMarijanovic - 06 Lipanj, 2015, 05:05:51 ---
--- Citat: Lugburz - 06 Lipanj, 2015, 02:30:47 ---da se razumimo,mozda je cak i za tebe bolje da ti ne da deaka na kinezu 50...mislim,to je malo presmijesno

--- Kraj citata ---

Njegov kinez je ili 180 ili 200 kubika

--- Kraj citata ---
125/150/200  kako kada, ovisi :P  ja svako malo mjenjam setapove

Lugburz:
ma sve isto :toothy12:

Keky.sb:

--- Citat: Lugburz - 02 Lipanj, 2015, 23:33:20 ---Da,vozili smo i mi stariji u mladim danima bez vozacke,registracije,papira,ja konkretno aute od 14. godine vozim,bizalo se policiji,radilo pi*darije,spavalo i smrzavalo duboko zabijen u sumi u autu kad bi me lovila policija i kad bi vrag odnija salu,bizalo na noge po noci po poljima,kupini,provalijama kad bi te lovila policija i nemas di pobic a oni ti u guzici...svasta se radilo...al sad kad iman 27 godina i sina od 6 malo mislin glavom i,kao i jos neki tu,pokusavamo ti objasnit neke stvari...mlad si jos,starci te hrane i sve ti je ravno,a kad postanes punoljetan,mozda se ozenis i dobijes dite,pa ti fina sjedne na racun jer imas neplacenih kazni a treba prezivit,onda ces rec-sra je ovo meni trebalo...ja s 27 godina se vozin na 50ici jer za polozit A nemam para,a na selu propada cagiva 125 jer je ne zelin vozit bez dozvole...i ocito ispadan kreten...razmisli malo,vozis se bez iceg i iza nekog kombija izleti pjesak i ti ga pokupis motorom?ovaj te tuzi,placao bi odstetu duuugo duuuugo...polozi,registriraj i vozi se bez brige...

--- Kraj citata ---

To su bila drugačija vremena i kazne koje se spram današnjih nisu zvale kazne. Šta će mi u onim godinama kaciga na glavi kad imam 16 i kazna je 50 kn, ako te uopće i zaustavi kad prođeš pored njega bez kacige. Ista stvar je i sa vozačkom bila. Ali sad smo stariji. Sada ne napravim 10 metara bez kacige na glavi. Ne zbog policije, već zbog sebe. Svima dođe kad tad u glavu. Bit je da je on mlad i u onim godinama kad smo i mi isto uhvatili Boga za mu*a. Ako ćeš se već voziti 100% nelegalno ili im nemoj stati i bježi ili postani legalan i vozi se normalno. Danas su kazne astronomske i jednostavno vi mlađi ne možete raditi ono što smo mi u svoje vrijeme.
Osim toga dokaz ti je da više ni kad je moto susret ne smiješ ni piti niti išta. Prije dvije godine su mrtvi pijani vozili po susretu u Slav. Brodu i nikome ništa. Bome od prošle godine udaraju po džepovima.

--- Citat: zvonkec92 - 05 Lipanj, 2015, 13:58:23 ---nedavno išo sa starim na regu da rega MZa i gledam kak neki starček gura liku 100kn u đep, imo je onog prastarog audia 80, i ja slušam di deda govori liku daj mi nemoj kočnice gledat zadnje ne rade uopče prednje tak tak..  nemreš vjerovat kaj sve prolazi za 100kn  al bitno da moj deak na kinezu nesmije bit i to je opasno mogo bi ja nekog ubit sa njim..

--- Kraj citata ---

Da, na žalost ne daju aftermarket auspuhe. Ja obavezno kažem "ako me tko pita nisam imao taj auspuh na regi, bio je serijski". I prođem svaki puta. E sad, kod policije je od osobe do osobe. Netko te neće ništa ni pitati za auspuh, a netko će ti pendrek vaditi jer si preglasan.

miha12357:

--- Citat: TomTomislav - 31 Svibanj, 2015, 15:56:26 ---Kazna za neosigurano vozilo i doseze do 20tkn.
Kazna bez vozacke 2000kn
Alkohol 1000 nadalje

Da se mene pita nema pravo zalbe i oderi .
Stvar je maloljetan si starci ce spastat a ne ti.
Kao trece savi se u situaciju mene koji imam sve legalno , vozilo s kojim kruh zarađujem , i nedaj boze da mi izletis i slicno, ostetim si vozilo , ti nemas osiguranja ja moram privatnom tuzbom il kako vec koja traje mjesecima i godinama a love za popravak nemam .

Kazna za neosigurano vozilo tj tehnicki neispravno od 5-15tk i kazna za upravljanje prije stjecanja prava je isto 5-15tk...a najmanji problem ce ti bit alkohol vjeruj...

Daj lupi si malo pamet u glavu , nemoj biti tvrd , razmisljaj malo opsirnije kakve e opasnosti mogu snac a kostaju , a nedaj boze da nekog ubijes na cesti.

Pozz i sretno

--- Kraj citata ---

CekuL:
Evo ako nekog zanima upravo dosao sa suda i posto sam maloljetan i nezaposlen dobio sam samo ukor. :)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju