Općenito > Propisi

Zaustavila me policija

<< < (12/22) > >>

JosipMarijanovic:

--- Citat: 3alfa3 - 02 Lipanj, 2015, 15:21:49 ---
--- Citat: petarpan - 02 Lipanj, 2015, 15:15:15 ---evo da vam predstavim jednu budalu  :help:
upravo danas platio osiguranje i idem na tehnicki sa skuterom
jedino kaj sam zasluzio je  :sut_u_jaja:

--- Kraj citata ---

Ja nedavno atestirao (inace homologirani) spuh za motor - legalan 1/1 :toothy12:

--- Kraj citata ---

U kojoj si stanici to bio? Na skuterima ne zeli nitko to upisivati jer "netreba"

3alfa3:
Konkretno, bio u Zaboku na pregledu (atestu) jer mi je bilo usput. 2-3 tjedna kasnije, dobio od CVH iz Velike Gorice postom papire s kojima sam otisao u najblizu stanicu za tehnicki da mi to upisu u prometnu

Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk

JosipMarijanovic:

--- Citat: 3alfa3 - 02 Lipanj, 2015, 19:24:33 ---Konkretno, bio u Zaboku na pregledu (atestu) jer mi je bilo usput. 2-3 tjedna kasnije, dobio od CVH iz Velike Gorice postom papire s kojima sam otisao u najblizu stanicu za tehnicki da mi to upisu u prometnu

--- Kraj citata ---

Koliko para? 1000kn?

3alfa3:
Oko 285kn + 45kn upis u prometnu

road_runner:
novčana kazna uvijek opameti. znam jer je i mene ulovil bez kacige i rege, dokumente nisam imal sa sobom i radi 800kn kazne (prije žalbe bilo 2500) prodan baotian, kupljen bajk i sad s njim sretan vozim cestom i u mjesta u kojima nikad nisam bil s motorom.  osposobljavanje baotiana za tehnički mi se nije dalo, a i nisam baš bio pouzdan u njegvu silu i nije mi se zajebavalo. od onda nisam vozil motor do jednom APN-a kad sam isto nabasal na murjake, zbrisal srećom makar nije to na ponos. od onda samo dvorište i cross tu i tam po polju

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju