Općenito > Propisi

"x" pitanja

<< < (3/3)

X-Thug:
krivi ste oboje te mislim da bi oboje placali svak svoju stetu ili nesto u tom stilu,a ti nemoj otic sa njon jer je glupaca i sad ona nema kako dokazat da si ti bia i ko je j...
malo procitaj zakone pa ti se nece dogadjat takva sranja okolo...

ratz_hell:
ali prije nego to ucinis, odi polozi vozacki, i registruj motor...ah vi solinjani, mislite mafija ,pa vam netreba nista  :toothy9:
to vridi u solinu ali u st-u tesko.....

Galjego:

--- Citat: ratz_hell - 22 Rujan, 2008, 21:27:44 ---ali prije nego to ucinis, odi polozi vozacki, i registruj motor...ah vi solinjani, mislite mafija ,pa vam netreba nista  :toothy9:
to vridi u solinu ali u st-u tesko.....

--- Kraj citata ---

Looooool...

Al ozbiljno...AKO  je odhebem, jel mi ona može šta, tj. policija?

Jer bi je slatko doheba da znam da nemogu popusit nikakvu kaznu.

ratz_hell:
u principu nemoze ti nista , vec joj je kasno,samo te moze privatnim putem tuzit kao tebe osobno, i onda sudski vjestaci ce dokazivat jesi li ti nju udario ,i u kojim uvjetima itd, i ako ona dobije parnicu, ti ces dobit jos dodatnu kaznu za krivokletstvo jer si lagao...ali sve ako uspiju  dokazat da lazes...takvi postupci traju gooodinama, tako da mislim da bi odustala da dodje do toga, ali ako ona radi u policiji, di god te nadalje vide plavci racunaj na kaznu...bilo sta izmislit ce oni nesto uvijek...i tek dok polozis za auto mozda i tada...ma neznam...znas onu izreku dvosjekli mac...e to i je ovo ...

igor27:
ja mislim da će ona tebi na kraju hebat mater ....

dosta je samo da stanuje pokraj policije a ona radi  u nekom uredu u policiji...

koliko čujem tako je svugdje....

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju