Općenito > Propisi

"x" pitanja

<< < (2/3) > >>

Galjego:

--- Citat: 3alfa3 - 19 Rujan, 2008, 09:35:16 ---Nisi jedini krivac u tom slucaju jer se skretati autom (i bilo cim drugim)  ne smije ako se ne uvjeris da to mozes bez dovodjenja u opasnost drugih sudionika u prometu. A i bez zmigavca....
Ja nebi uopce pristao na priznavanje krivice, ali ja imam dozvolu, a ti je nabavi sto prije....

--- Kraj citata ---
Znam, al postoji mogućnost da me policija ikako kazni? Mislim, ona nije bila na uviđaju?

Btw ta lihvarica radi u policiji, ne kao policajac ali u nekom uredu.

ratz_hell:
ma jebi joj mater...treba si joj stuc glavu od haubu, pa onda neka se zove policija sa razlogom, moga si izginit radi glupace i jos da se sa tvog osiguranja ONA naplacuje , ma sta ti je...

ZMAJ76:

--- Citat: ratz_hell - 20 Rujan, 2008, 18:11:15 ---ma jebi joj mater...treba si joj stuc glavu od haubu, pa onda neka se zove policija sa razlogom, moga si izginit radi glupace i jos da se sa tvog osiguranja ONA naplacuje , ma sta ti je...

--- Kraj citata ---
Ma triba je on nju NATEGNITI pa bi ona platila svu stetu i jos bi mu sredjivala globe koje bi dobiva u buducnosti :laughing7: :laughing7: :laughing7: :laughing7:

Galjego:

--- Citat: ratz_hell - 20 Rujan, 2008, 18:11:15 ---ma jebi joj mater...treba si joj stuc glavu od haubu, pa onda neka se zove policija sa razlogom, moga si izginit radi glupace i jos da se sa tvog osiguranja ONA naplacuje , ma sta ti je...

--- Kraj citata ---
Dobro to, al ako ne riješimo mirnim putem može li me ikako drugačije kaznit? ;D

ratz_hell:
tvoja rijec protiv njezine...tj tvoga starog rijec protiv njezine...buduci da policija nije dolazila na uvidjaj , neka dokaze da si bas ti vozio a ne tvoj stari...nemoze bti nista...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju