Ostalo > Razne offtopic teme :)
Odg: pia 50, dvesta smesta
zrakoplovac:
Moj laze varijabilno, odozdola za 10-12 i onda manje prema kranjoj...
Nego, vas pojam maks brzine je koji? Pod punom opremom u dvoje u vjetar s punim rezervarom? To je ako 75, ni blizu 80, za serijalu, i cemu opet sluzi taj podatak? Nicemu... :)
Sent from my iPhone using Tapatalk
SF2 Freak:
--- Citat: JosipMarijanovic - 22 Svibanj, 2015, 20:59:36 ---
--- Citat: SF2 Freak - 22 Svibanj, 2015, 20:57:50 ---
--- Citat: JosipMarijanovic - 22 Svibanj, 2015, 20:52:37 ---
--- Citat: Tomi_ZG - 22 Svibanj, 2015, 20:39:38 ---Deca stajl mjerenja Štef,i ja sam razvalio runnera 102-103 po gps-u na onoj nizbrdici od Virovitice prema doma,a kaj mi s tt-om i multičem ide samo 85 po ravnome trebao bi se sramit,nisam dobar štelač :angry7:
--- Kraj citata ---
mene je pug obilazio kad smo isli za Bjelovar, ali ne Suhijev avion nego onaj serijski. imam nekog opako lazljivog talijana.
--- Kraj citata ---
Moj avijon te preskočio a ne zaobilazio :P
--- Kraj citata ---
boze Suhi i njegov PUG su meni nedostizni jos dugi niz vremena. Onaj crni kaj je Marac imao me obilazio bez problema kad je meni na satu pisalo 80km/h
--- Kraj citata ---
Ali evo došlo je vrijeme da i pug stane negdje ... već tjedan dana sam cipelcug.
Tomi_ZG:
Pa solo vozač,normalan požaj sjedenja,izmjereno u dva smjera(npr. istok-zapad i obrnuto),zbrojiš brzine i podijeliš sa dva,to mi je nekak najnormalnije.
A čem služi,realno ničem jer su 50ke sirotinja.
zrakoplovac:
Nema smisla raspravljat dalje, jer istina, sve je to sirotinja i svatko ima svoj pojam maks brzine :P
Sent from my iPhone using Tapatalk
SF2 Freak:
Prije bi rekao da 50-0tka skupi sport nego sirotnja. Sirotinja je batina , 125-tice 4T
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju