Ostalo > Razne offtopic teme :)
Odg: pia 50, dvesta smesta
DajTeh:
Slazem se gotovo u potpunosti s kolegom :icon_thumright: Jedino mi ovo za prirubnicu malo cudno glede performansi, no dobro bitno da zamjenski dio sluzi svrsi bez umanjivanja performansi. Stavio sam od purejeta prirubnicu na karb model, koja je malo duza i ima ostriji kut, nisam primjetio razliku u performansama, dapace runner sp
50 natjeravam do 102kmh po gpsu. Naravno orginalni cilindar, klip, karike radilica, lezaji. I malossi multivar sa yasuni Z spuhom. Napomenuo bih da je purejetova prirubnica izuzetne kvalitete i jos nisam vidio ispucanu a proizvedena je 2003god. Nemoguce sa zamjensjim shitom :icon_thumright:
Treba se paziti zamjenskih dijelova, danas ih ima mnogo koji su katastrofalno lose kvalitete, a jos nisam cuo da skuter sa zamjenskim dijelovima ide kao sa orginalnim ili sa nekim od renomiranih proizvodjaca.
Tomi_ZG:
Je,102 po gps-u niz velebit
DajTeh:
Ako cu ici s njim na more vidjeti cu, a zavrtio bi 110kmh po gpsu ziher sto bi bilo 11k rpm kad je remen dignut do kraja. Ovako uz zavjetrinu hvata stotku a ono mi je apsolutni rekord. Inace 95kmh po gpsu ide kad hocu. Po satu naravno pokazuje 112kmh, a digitala bi morala svima isto pokazivati osim ako je guma jako istrosena. Runner SP novi model.
ljubo46:
Cek ti to o serijali sa spuhom pricas?
Mos si mislit kak ide 100kmh po gps i vise..stoga ne pricaj lazi.
Toliko jedva ide moj runner s dr evom 70cc. A skut je ustelan savrseno.
Tomi_ZG:
Daj molim te moj ide 85(i to ne uvijek) i to se smatra vrlo dobrim rezultatom,95 kad hoćeš ide jedino nakitani,kakve su ovo kafanske priče?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju