Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Aprilia SR Polini Corsa - komentari

<< < (3/7) > >>

Ceki21:
Naljepnice izgledaju mrak.
Ko ti ih je radio, jel skupo ?

candide:
Nacrtao sam ih sam u Corelu, najprije bi isprintao na običan A4 izrezao, zaljepio na plastike, korigrao i tako 3 puta. Kad sam vidio sa je sve ko oriđiđi dao sam ih rezati na laser kod jednog poznanika. Inače ne radi takve stvari ali eto. Platio sam samo foliju oko 100 kn. Mislim da ću nacrtati i Max SBK replicu, pa mogu dilati komplete u pola cijene.

Što se tiče prijenosa nikakva šajbica na variomatu nije problem, gore je polini remen 802 mm koji u zadnim polutkama sjedi duboko 10 mm, znači treba mi remen 820. Sve sam pedantno složio i naštelao a nisam vidio tako očitu grešku. Ako sa ovako fulanim remenom ide ispod 8 do 80 i 99 po GPS-u...jedva čekam da probam sa normalnim prijenosom :laughing7:

Edit:
Remen je polini kevlar 248.029 ima 500 km i ide na bubanj u pola cijene. VAljda se smije oglašavati neka moderator pobriše i ne zamjeri ako sam u prekršaju.

candide:
Stavio sam Malossi special 820 mm, sada je remen manje u polutkama ali još uvijek nije u pravoj poziciji. Izmjeriti ću razmak između polutki na dnu multivara da vidim da li treba podlagati. Ako je razmak dobar polako ostajem bez ideja. Sa dužim remenom su trebale i teže rolice. Sa 4 gr se prevrtavao, sad sam stavio 4,5 i to je otprilike to.
Ubrzanje i krajnja su ostali isti, da sam znao ne bi gubio vrijeme, sad kad sam se uvalio napravit cu sve kao treba ali ne vidim neki smisao.

candide:
Uz dužu bolcnu fali mi jos 1,5 mm podloška da bi remen sjeo na bolcnu. Malo mi je čudno ali što se može. Potokariti ću šajbu između pumpe i variomata za 0,75 i dodati šajbu 1,5 sa druge trane da remen ostane u centru..

candide:
Malossi remen bez podloške.

Sa standardnom bolcnom i podloškom 2 mm, oko 1,7 bi bilo idealno.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju