Tehnički kutak > Styling skutera
Undertail ??????
ratz_hell:
ili stavi lim preko toga svega i eto zastite...
ratz_hell:
i sto je nabolje...imas onda kad napravish to i izvadish blok pjene, po mogucnosit u komadu , ako si prethodno dobro stavio folije...imas onda kalup, i mozes radit prijateljima preko kalupa , i jos mozda zaradit koju kunu...ili konvertibilnu marku sta je vec u vas... :icon_biggrin:
neer:
--- Citat: ratz_hell - 17 Rujan, 2008, 18:09:34 ---i sto je nabolje...imas onda kad napravish to i izvadish blok pjene, po mogucnosit u komadu , ako si prethodno dobro stavio folije...imas onda kalup, i mozes radit prijateljima preko kalupa , i jos mozda zaradit koju kunu...ili konvertibilnu marku sta je vec u vas... :icon_biggrin:
--- Kraj citata ---
tako je nek se od pur pjene napravi kalup na koji ces nanijeti smolu i vlakna
Drnda:
--- Citat: neer - 17 Rujan, 2008, 18:56:22 ---
--- Citat: ratz_hell - 17 Rujan, 2008, 18:09:34 ---i sto je nabolje...imas onda kad napravish to i izvadish blok pjene, po mogucnosit u komadu , ako si prethodno dobro stavio folije...imas onda kalup, i mozes radit prijateljima preko kalupa , i jos mozda zaradit koju kunu...ili konvertibilnu marku sta je vec u vas... :icon_biggrin:
--- Kraj citata ---
tako je nek se od pur pjene napravi kalup na koji ces nanijeti smolu i vlakna
--- Kraj citata ---
al se to nece sve istopiti od smole i katalizatora, koliko meni mozak kaze, mislim da ce se sve to istopiti, npr. za stiropor znam 100 posto da se otpi doslpvno
shegy:
sranje je za spya napravit... jer ima ta svijetla na onoj plastici sve je zajedno... ja bi pratio liniju onih mrezica sa svake strane... i tak nekak prema dolje i milslim da bi se moglo spojiti sa postojecom plastikom ispod!! znaci trebas po ovome trebas riskirat originalne plastike a malo je problem nac za spya!!!
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju