Tehnički kutak > Styling skutera
Undertail ??????
RimSo:
E ovako..znači imam Yamaha Spy il MBK Booster Next Generatio..i zanima me da li je neko na tom scoot-u radio ili gdje vidio dobar undertail..scoot je u garaži čekam neke tuning dijelove da stignu pa da se tunira pa tako dok se ima vremena da se uradi i to..rep je veoma ružan i imao je blatobran koji sam osjekao..sad je ostalo sve do štop svjetla i žmiga ali nije to to..ako je ko radio il vidio svaka pomoć je dobrodošla..
shegy:
mislim da nisam nigdje vidio undertail za nju al.... pogledat cu ovak malo bolje pa ti mozda predlozim sta se moze.....
RimSo:
--- Citat: shegy - 17 Rujan, 2008, 13:49:33 ---mislim da nisam nigdje vidio undertail za nju al.... pogledat cu ovak malo bolje pa ti mozda predlozim sta se moze.....
--- Kraj citata ---
Je..to isto nisam ni ja..zato bih da nešto probam uradit..dok je ove zime..
ratz_hell:
komad lima, brusilicu i smolu,kit i spric kit i malo dobre voljei sam si napravi kakav hoces i kako ti pase...
RimSo:
--- Citat: ratz_hell - 17 Rujan, 2008, 17:18:22 ---komad lima, brusilicu i smolu,kit i spric kit i malo dobre voljei sam si napravi kakav hoces i kako ti pase...
--- Kraj citata ---
OK..imam ja to sve drug..ali me samo zanima odakle da počnem..da mi je da vidim neke pa da mogu nešto pokušat..da ne bih bilo kasnije izhebem se oko toga a ima još dosta da se uradi..
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju