Općenito > Slike i filmovi o skuterima
Formula na intenzivnoj
Mr J:
--- Citat: Doomsday - 13 Ožujak, 2007, 11:00:15 ---E, a vidi sad sexa... :laughing7:
Imaš halogenku sa bazom od H4 ali sa snagom 35/35W, oznaka HS1... To bi ti bilo idealno, u oba fara, na način koji si upravo opisa... Snaga ne prevelika, a halogeno svjetlo... :icon_thumright:
Evo da vidiš kako te ne zajebajen, NARVA tablica sa HS1 u njoj... Prva stranica, prvi artikal, broj 48220
http://www.narva-light.de/artikel/framesets/kfz_gluehlampen/scheinwerfer/KFZ_Schein_Halo_ECE_Typ.html
Zastupnik NARVA-e ti je Auto Hrvatska...
http://www.autohrvatska.hr/hr/ah/kontakt.aspx
:toothy9:
--- Kraj citata ---
Ma ove su mi odlicne samo da snop stavim u centar i bit ce odlicno!
Doomsday:
Inače, obe žarnice od S2 su ti iste snage, to je 35/35W žarulja, samo žarnica za kratko svitlo ima sjenilo, ka H4 i R2... :binkybaby:
Vidin ja da je tebi dopizdilo kemijat, čin ti se ne da uzet halogenke iste snage ka S2... :laughing7:
Meni odavno dopizdilo kemijat, pa te skroz razumin... :icon_biggrin:
Mr J:
--- Citat: Doomsday - 13 Ožujak, 2007, 11:28:34 ---Inače, obe žarnice od S2 su ti iste snage, to je 35/35W žarulja, samo žarnica za kratko svitlo ima sjenilo, ka H4 i R2... :binkybaby:
Vidin ja da je tebi dopizdilo kemijat, čin ti se ne da uzet halogenke iste snage ka S2... :laughing7:
Meni odavno dopizdilo kemijat, pa te skroz razumin... :icon_biggrin:
--- Kraj citata ---
Evo danas sam slozio pa cemo vidjeti kako ce drzati... tj. kakav ce snop biti...
Mr J:
Prednje svjetlo je odlicno, uspio sam lijepo centrirati snop i zadovoljan sam...
Ako se sjecate onih led maglenki sto sam kupio u metrou, nasao sam i njima svrhu...
naime, ledice su bile plave, 7 kom, otisao sam u chipoteku i kupio 7 kom crvenih ultra bright 5mm 3V dioda (1 kom = 2,65 kn) i zamijenio plave sa crvenima te sam jednu tu "maglenku" stavio kao stop svjetlo...
Evo kako to izgleda na skuteru:
Punisher:
Stravično izgleda :notworthy:... i moram priznati, prilično smiješno :laughing3: :laughing6:
Čemu ti maglenka služi... kao štopica ili kao light-show (ili možda čak srednji žmigavac :laughing3: :laughing6: :laughing3: :laughing6:) ?? :toothy10:
Ugl... ludo :headbang:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju