Općenito > Slike i filmovi o skuterima
Formula na intenzivnoj
Mr J:
--- Citat: AeRRox - 17 Ožujak, 2007, 18:57:48 ---Nemogu vjerovat, pa to leti. Moj ide isto sa 7 gr. i sa 5gr. ide jedva 100.
Koliko je isao kao serijski?
--- Kraj citata ---
Kao serijski je imao slab centralni pa je uspio onda spustiti remen u kvacilu pa je navukao 100km/h po satu... ali kako kad i ubrzanje je bilo mnogo slabije i medjuubrzanje i start...
Cekam da stavim (napravim) pravi auspuh za njega pa ce to onda imati smisla...
Ovako je to jos nepotpuno iskoristavanje potencijala...
Ali sada prvo idu nove gume...
roby44:
--- Citat: Mr J - 17 Ožujak, 2007, 18:55:57 ---
Sada cu dati raditi auspuh po svojim izmjerama i nadam se da ce biti gotov tamo oko 5. 6. mjeseca, ovisi kada ce se ljudi primiti posla... :D
--- Kraj citata ---
i meni :laughing9:
jel primas nekakve narudzbe za auspuh, mislim da bi se naslo i jos kandidata.
Mr J:
--- Citat: roby44 - 17 Ožujak, 2007, 19:44:00 ---
--- Citat: Mr J - 17 Ožujak, 2007, 18:55:57 ---
Sada cu dati raditi auspuh po svojim izmjerama i nadam se da ce biti gotov tamo oko 5. 6. mjeseca, ovisi kada ce se ljudi primiti posla... :D
--- Kraj citata ---
i meni :laughing9:
jel primas nekakve narudzbe za auspuh, mislim da bi se naslo i jos kandidata.
--- Kraj citata ---
Bit cu sretan ako uspijem sebi napraviti, naime onaj lik (frend) sto je radio u Auspuh Esu vise ne radi tamo i sada moram traziti druge kanale za izradu auspuha... A vidjet cu kod njih koliko bi uzeli za izradu po mojim nacrtima, pa ako bude povoljno napravimo neki auspuh izmedju base i mid racea sa rezonancijom oko 9000rpm i neka se zove MS 1 :D
(ja cu napraviti proracune za lonac, samo ce trebati prilagoditi raznim masinama i nosacima)
AeRRox:
Sto znaci naziv auspuha MS1? :)
Steta sto ce taj auspuh biti jedinka :'(
Mr J:
--- Citat: AeRRox - 18 Ožujak, 2007, 10:31:25 ---Sto znaci naziv auspuha MS1? :)
Steta sto ce taj auspuh biti jedinka :'(
--- Kraj citata ---
Vidjet cemo po kojoj cijeni bi to mogao srediti...
MS 1 = MojSkuter 1
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju