Općenito > Slike i filmovi o skuterima
Formula na intenzivnoj
Mr J:
--- Citat: Punisher - 10 Ožujak, 2007, 10:42:19 ---Nabaci mali filmić da vidimo i čujemo kako ide, možda da snimiš brzinomjer kao i AeRRox :happy6:
--- Kraj citata ---
Tek kada ju ustelam da budem i ja zadovoljan... :D
AeRRox:
Sumnjam da ce moci snimiti filmic jer to je skuter za voznju sa 2 ruke. ;D
Vidio sam ga uzivo i stvarno je fantastican, svidja mi se sto ima puno snage na niskim okretajima.
Mr J:
--- Citat: AeRRox - 10 Ožujak, 2007, 22:44:16 ---Sumnjam da ce moci snimiti filmic jer to je skuter za voznju sa 2 ruke. ;D
Vidio sam ga uzivo i stvarno je fantastican, svidja mi se sto ima puno snage na niskim okretajima.
--- Kraj citata ---
heh...
Da, bio sam veceras kod AeRRoXa sa Formulicom... Ajde drago mi je da zajedno sa mnom dijeli simpatije prema tome skuteru iako je jos neustelan sto se prijenosa tice...
Punisher:
--- Citat: Mr J - 10 Ožujak, 2007, 23:39:01 ---
--- Citat: AeRRox - 10 Ožujak, 2007, 22:44:16 ---Sumnjam da ce moci snimiti filmic jer to je skuter za voznju sa 2 ruke. ;D
--- Kraj citata ---
heh...
Da, bio sam veceras kod AeRRoXa sa Formulicom... Ajde drago mi je da zajedno sa mnom dijeli simpatije prema tome skuteru iako je jos neustelan sto se prijenosa tice...
--- Kraj citata ---
Ajde ajde brže... sad si me uživio :laughing11: :hbusa:
Mr J:
Slozio sam adapter za S2 zarulje te sam kupio dvije od po 35W, sada sam naisao na problem da mi snop baca malo na stranu, kada bih ga mogao pomaknuti za 20° ili manje prema unutra bilo bi savrseno...
Da cujem prijedloge... Inace, zarulja stoji sasvim ravno, normalno...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju