Općenito > Slike i filmovi o skuterima
Formula na intenzivnoj
Mr J:
--- Citat: Doomsday - 24 Veljača, 2007, 19:22:22 ---jesi ti siguran da ti na toj slici uz H7 rade i 15W i pozicija... Jer, nebi se reklo... :laughing7:
--- Kraj citata ---
NEbi se reklo jer na leru H7 pojede struju od ove 2 zarulje :)))
Ali inace lijepo svijetli kada se samo malo poveca gas...
Doomsday:
Nego, da te pitan, reka si da ti H7 daje urednu siluetu kratkog svitla na ovoj strani na koju si je ubacija... A kad bi stavija H7 na ovu drugu stranu, di ti je sad ostala S3, bili opet ima pravu siluetu kratkog svitla, ili ta strana rasipa svitlo ka bez sjenila... :icon_scratch:
Mr J:
--- Citat: Doomsday - 24 Veljača, 2007, 20:21:03 ---Nego, da te pitan, reka si da ti H7 daje urednu siluetu kratkog svitla na ovoj strani na koju si je ubacija... A kad bi stavija H7 na ovu drugu stranu, di ti je sad ostala S3, bili opet ima pravu siluetu kratkog svitla, ili ta strana rasipa svitlo ka bez sjenila... :icon_scratch:
--- Kraj citata ---
Ma sjenilo je unutar cijelog fara, mislim da nebi bilo rasipanja... ali sam radi preventive smetanja u prometu stavio na desnu stranu...
Doomsday:
Ha čuj, onda pravo dugo nemoš dobit da se na trepavice popneš... :laughing7: I ja još uvik navijan za režim da po danu, pogotovo liti kad upeče sunce, voziš samo sa ovon od 15W... Iako, bolje je bit viđen i po danju... :icon_scratch: Inače, jel ti prekidač pali odvojeno te dvi glavne, ili samo odvojeno pozicija plus dodatno još obe velike...? :dontknow:
Mr J:
--- Citat: Doomsday - 24 Veljača, 2007, 20:27:50 ---Ha čuj, onda pravo dugo nemoš dobit da se na trepavice popneš... :laughing7: I ja još uvik navijan za režim da po danu, pogotovo liti kad upeče sunce, voziš samo sa ovon od 15W... Iako, bolje je bit viđen i po danju... :icon_scratch: Inače, jel ti prekidač pali odvojeno te dvi glavne, ili samo odvojeno pozicija plus dodatno još obe velike...? :dontknow:
--- Kraj citata ---
Za sada je ova druga verzija jer far dobije i puninu osvjetljenja sa pozicijom...
Vidjet cu kako ce se ponasati pa cu to srediti ako bude potrebno!
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju