Općenito > Slike i filmovi o skuterima
Formula na intenzivnoj
StreetRunner:
lipo.lipo.Žmigavci su ludi :glasses9: :frajer:
AeRRox:
WOW :o
Nememam komentara, moram doci vidjeti uzivo
Punisher:
Samo ga ti sredi pa stavi slikice kompletnog skutera... ovo u komadima izgleda pre***eno, jedva čekam da ga vidim cijelog :notworthy: :notworthy: :notworthy:
Mr J:
--- Citat: Punisher - 23 Veljača, 2007, 09:32:34 ---Samo ga ti sredi pa stavi slikice kompletnog skutera... ovo u komadima izgleda pre***eno, jedva čekam da ga vidim cijelog :notworthy: :notworthy: :notworthy:
--- Kraj citata ---
Ma kakav prejebeno, to ti je tek tako da nije standardno... inace nije nista posebno...
cist ono, radis da ubijes vrijeme i smiris zivce, a trebalo bi dosta para uloziti da bi bilo jako dobro... a to mi se neda jer kao sto kazem, uskoro dolazi A kat. i neki normalan motor, formulica ostaje kucni ljubimac... Samo treba i pristojno izgledati... :toothy9:
Punisher:
--- Citat: Mr J - 23 Veljača, 2007, 12:44:52 ---
--- Citat: Punisher - 23 Veljača, 2007, 09:32:34 ---Samo ga ti sredi pa stavi slikice kompletnog skutera... ovo u komadima izgleda pre***eno, jedva čekam da ga vidim cijelog :notworthy: :notworthy: :notworthy:
--- Kraj citata ---
Ma kakav prejebeno, to ti je tek tako da nije standardno... inace nije nista posebno...
cist ono, radis da ubijes vrijeme i smiris zivce, a trebalo bi dosta para uloziti da bi bilo jako dobro... a to mi se neda jer kao sto kazem, uskoro dolazi A kat. i neki normalan motor, formulica ostaje kucni ljubimac... Samo treba i pristojno izgledati... :toothy9:
--- Kraj citata ---
Nema veze i ako ne bude izgledao preposebno (iako će sigurno biti :laughing7: ) ali znam kakav je osjećaj kad nešto sam središ kako želiš... ko malo dite kad dobije lizu :toothy10: :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju