Općenito > Slike i filmovi o skuterima
Formula na intenzivnoj
AeRRox:
Meni je isto pocelo sliniti kod magneta, i tako svaki dan sve vise i vise.
I bacim se na posao...jako je slicna pumpa kao u Mr J-a.
Ja sam promjenio 2 lagera i semering, a ostali su dijelovi bili u dobrom stanji i njih sam malo ocistio i sredio.
Sve me to kostalo 12 kuna ;D i nemam ni najmanjih problema vec 1000km. Al sljedeci put ide sve novo, jer se moze desiti da se osovina vrti, a onaj mali crni propeler sto gura vodu stoji...
Mr J:
Evo danas sam smirglao na vodu plastike na koje je bio stavljen filler i uskoro bi trebalo to sve pofarbati...
Hvala k*** da se i to blizi kraju!!!
Punisher:
Poslije slikice obavezno :toothy10: :toothy9: :headbang: :hello:
Mr J:
Sto se masine tice sve je cakum-pakum...
Do srijede bi trebale biti gotove i plastike (crno/crvena kombinacija) ja radio pripremu a prijatelj (lakirer) ce pospricati...
Uglavnom:
Novi je nosac, stara osovina je bila pukla pa zavarena a ja sam napravio novu iz jednog dijela, promijenio lezajeve u nosacu...
Gore je amortizer od Formule 125 (podesivi).
U prednji far na desnu stranu stavljena zarulja 55W H7 (lijevo je ostala serijska od 15W)
Iza prozirni zmigavci (nosac tablice skinut), alu podnica, itd...
Masina :
Malossi sport 70
Radilica serijska sa novim lezajevima i semerinzima
Karburator PHBG 19 (dodan vakuum) dizna 82 (napravljen adapter za airbox i gljivu od prokroma)
Serijski airbox malo preradjen
Prosirena prirubnica na 19mm u promjeru
Malo obradjeni blokovi na usisu
Sranje od usisa (nesto slicno peugoetu, lamelice samo s jedne strane), karbonske lamelice
Malossi multivar (rolice 7gr)
Serijski remen (obradjen dekl)
Zuta opruga kontrasta
Crne opruge kvacila koje je serijsko
Auspuh SERIJSKI
Svjecica B9HS (boja svjecice savrsena)
Odaziv na gas odlican, ubrzanje izvrsno, krajnja nije izmjerena (nemam plastike pa nisam isao na Slavnosku aveniju) ali za vrlo brzo dodje do 80km/h po satu!
AeRRox:
Ja sam isao do tebe bez pola plastika po Slavonskoj :laughing7: Sad je patrola svaki dan na Slavonskoj...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju