Općenito > Slike i filmovi o skuterima
Formula na intenzivnoj
Mr J:
Danas sam sve namontirao gore (auspuh, airbox) i upalio skuter... Jedva sam ga upalio jer je cilindar bio prepun ulja (jbg ziher je ziher) jos sam i Chupsya maltretirao (telefonski). Razradio sam ga na mjestu, 3 x po 20ak minuta (opet ziher je ziher)... Voziti se i nisam mogao jer trebam ipak skratiti buzir na gas sajli i trebam manju diznu...
Eto, nakon telef. razgovora sa Chupsyem (opet) sam dogovorio koje 3 da kupim...
Radovi cekaju ponedjeljak, sutra su 3 kralja a prekosutra nedjelja... Neka se skuter hladi...
Mr J:
Evo, danas sam konacno nastavio sa poslom...
nakon uzaludne potrage za diznom jer pola ducana ne radi zbog kolektivnih, svratio sam na ravnice u mimoto i dobio polovnu diznu 74 za 5kn!
Stavio ju, spustio iglu do kraja, postelao jos malo frgu i sada je fantasticno!
Na leru se jedva cuje, skroz mirno radi... gas prima dosta jednoliko do 50km/h preko toga ga nisam tjerao...
Jos cu ovaj tjedan razradjivati masinu (ako bude lijepo vrijeme) pa cu onda sljedeci tjedan postelati onako kako treba!
Ujedno bih ovaj tjedan trebao dati i plastike na restauraciju...
Eto... sada idem raditi u kuhinji... :laughing7:
r.e.!:
ti si krenuo u ozbiljnu preinaku formule :icon_thumright:
etetre:
svaka čast! da bar ja to tak kuzim da mogu rastavit svoju.... a valjda bum naucio... :binkybaby:
Mr J:
Evo jedan mali filmic o razradi pri voznji... za sada je napravljeno nekih 10ak km... ne stignem vise ali da na filmicu vidite malo poblize u kakvom je stanju :)))
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju