Općenito > Slike i filmovi o skuterima
Formula na intenzivnoj
Punisher:
--- Citat: Mr J - 13 Ožujak, 2007, 21:13:04 ---ljudi, kaj se sramite reci da je bez veze i da je ruzno... Meni ovako odgovara, jbg... :sign020:
--- Kraj citata ---
Ma nije ružno... dok je ugašeno iz daljega izgleda kao da si postavio kameru za 'parking u rikverc' :laughing11: :laughing3: :laughing6: , a da malo čudno izgleda stvarno je... jer nisam još dosad vidio ništa slično.
S ovakvim idejama ćemo predstavljati scooter-crotuning :notworthy: :notworthy: :notworthy:
Mr J:
Danas provjeravao potrosnju...
Pola je bila otvorena cesta i gas do kraja (slavnoska, takodjer ima semafora i kreni stani), a pola je bilo gradske voznje... Potrosnja je iznosila 4.5L/100km s tim da je smjesa jos malcice prebogata, dakle, potrosnja bi bila tu negdje, izmedju 4 i 4.5 L /100 km
Ja sam zadovoljan...
Doomsday:
I ja isto, ako si ti... :icon_biggrin:
Jesi namjerava napravit undertail...?
Ma, jedva čekan vidit uživo, kad dođen u ZG sljedeći tjedan...
Nadan se da ćemo se uspit skupit sljedeći vikend u ZG da vas malo više upoznan...
:icon_thumright:
Mr J:
--- Citat: Doomsday - 17 Ožujak, 2007, 13:41:08 ---I ja isto, ako si ti... :icon_biggrin:
Nadan se da ćemo se uspit skupit sljedeći vikend u ZG da vas malo više upoznan...
--- Kraj citata ---
Ma nema problema... Ma kakv undertail, neda mi se, jos nisam niti podnicu rijesio kako treba, fale mi vijci...
Punisher:
--- Citat: Doomsday - 17 Ožujak, 2007, 13:41:08 ---I ja isto, ako si ti... :icon_biggrin:
--- Kraj citata ---
Što se ide sljedeći vikend u ZG ili samo to ti nešto ideš ??
Jer ako se ide ja sam automatischen ZA :icon_tongue: :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju