Tehnički kutak > Tuning skutera

yamaha aerox 70cc

<< < (2/6) > >>

niko987:
hahahahahah hvala puno  ;D ;D

Tomi_ZG:
Delta je na baseu bačenih 100 eura u vjetar,to je kuplung koji je za midrace setup di trebaju visoki okretaji u startu,pošto base ima momenta i ispaljuje niže nego serijala ne vidim smisao stavljanja tog kuplunga,osim da se hvališ da ga imaš  :dontknow:

ljubo46:
zasto tomi?
ako covjek hoce kvacilo dobro zasto ne stavit. To sto ga 90posto ljudi bas ne zna nastelat je druga stvar.
meni je to na roxu bio preporod.  :headbang:
kvacilo je odlicno i super radi.
ako se fino nastela. Ja sam kupio polovno za 250kn u odlicnom stanju. Prije bi kit podero nego to kvacilo. :icon_thumright:

Tomi_ZG:
Vozio sam se na tom kuplungu nekih 2000km(nije bio moj skut al nebitno),malo sam se igrao s federima kaj sam imao na raspolaganju i položajem nategnutosti i kaj god sam mu napravio il je kilavio u startu il je palio zvono,kad sam stavio za probu svoj serijski kuplung sa plavim federima velika razlika na bolje je bila,mašina je bila minarelli base.
Ti si malo jači pa ti je možda pogodovao viši start,al svejedno mislim da je te novce bolje uložit u polutku,za base govorim.

zvonkec92:
ma to je sve bacanje para, samo za primjer, a i ti tomi znas da je daniel imo najbolje slozenog aeroxa u zg i sa zamjenskim rms kvacilom je imo bolji start od ikoga.. lik je kralj za minu.. nikakve delte i slicne gluposti

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju