Tehnički kutak > Tuning skutera

yamaha aerox 70cc

<< < (6/6)

Tomi_ZG:
Meni je na baseu to isto bacanje love,kad čupa odozdo na moment,a novo štelajuće kvačilo + zvono košta od 600kn za nekakvu socijalnu rms/bgm varijantu do 1000+kn za poštenu tipa delta i wingbell.
To se stavlja na minimalno neki midrace di ti treba 8+k okretaja u startu jer serijsko tak nebi dugo trajalo.

Corector:
Istina, na baseu minarelli nema potrebe za deltom jer slabija kvacila bez problema obavljaju svoj posao, a to su okretaji do 6500 Max. Jedino serijsko kvacilo je toliko slabasno da klizi i bez federa, ako se ukomponiraju dobro ostali dijelovi.
Samo najjeftinija kvacila nisu bas neki izbor. Za mene je nakon delte  piaggio/peugeot serijsko + rms sire zvono najbolji omjer dobivenog ulozenog. Odobrili i stunteri  :laughing7:

nomad:
polini 3g, nema nikakvih kemija i mozes ga ustelat u dlaku da hvata.

The Nightrider:

--- Citat: Corector - 13 Svibanj, 2015, 09:19:59 ---Istina, na baseu minarelli nema potrebe za deltom jer slabija kvacila bez problema obavljaju svoj posao, a to su okretaji do 6500 Max. Jedino serijsko kvacilo je toliko slabasno da klizi i bez federa, ako se ukomponiraju dobro ostali dijelovi.
Samo najjeftinija kvacila nisu bas neki izbor. Za mene je nakon delte  piaggio/peugeot serijsko + rms sire zvono najbolji omjer dobivenog ulozenog. Odobrili i stunteri  :laughing7:

--- Kraj citata ---
Kad smo kod zamjene serijskog kvačila na minarelliu, da li bi malossi fly bio ok izbor na baseu?
I može li se ostaviti serijsko zvono ili bi i to trebalo mijenjati?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju