Tehnički kutak > Injection

injection na karburator

<< < (2/9) > >>

mato_sb:
....dobra zamisao... lokalni prodajni centar mi nudi max 1000kuna za scoot u ovakvom stanju.... kolika je uopce frka/mudrolija nabaciti komplet sve potrebno za carbo verziju i da li se moze napraviti u kucnoj radinosti?

Lenko:
Ne bih komentarisao vise....

ivek_sr:
https://www.af1racing.com/store/Scripts/prodView.asp?idproduct=60941

evo ti jedan kit za konverziju recimo... progoglaš malo i vidiš kakvo je seljaštvo kada se takvo što radi imam doma jetforce-a prebačenog na karb... užas živi sutra poslikam pa stavim da vidite kak su to otprilike izgleda kad netko to napravi eto tek tolko da se vozi

mato_sb:
...ako ti Lenko kao ditech strucnjak nemas vise komentara onda je situacija alarmantna...  :notworthy: sve u svemu... bilo sto je bolje od jebenog full repariranog ditecha koji nepali... sve u svemu u pon idem kod majstora vidjeti kakvu alternativu nudi pa vas obavijestim...

Lenko:
Kao poznavalac Diteka-pure jeta, ne bih više komentarisao konverzije...i uludo traćio vreme...mislim da je bolje naći PRAVOG ditech stručnjaka, opraviti ga za te pare koje bi dao za konverziju, i imao ispravan...pa bih ga ili ostavio ili prodao...ja, lično, uvek dajem prednost Diteku-pure jetu, u odnosu na karb...mada se većina neće složiti...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju