Evo par riječi od mene…
U Županji smo prošli dobro…išli smo s jednim malim ciljem, kojeg smo na neki način i ispunili…
Kao i uvijek, spremali smo se u zadnji čas…
…i motore slagali do zadnje minute prije kretanja…
Organizacija utrke je bila dobra…ništa nam nije falilo… Jedino lokacija na kojoj je bio smješten box, nije mi se dopala…prošle godine je bilo puuuuno više ljudi koji su posjećivali box, a i bilo je puuuuno više ljudi uz stazu… Ne znam u čemu je bio problem ove godine…al dobro…
Staza je bila jako brza…jako dugačka…sa samo 5 zavoja i jednom "S" šikanom, koju da prođeš doslovno treba stat do kraja... Neopisivo skliska staza…nekima je odgovarala, a nekima ne… Bilo je dosta padova… …neki su padali na treninzima, a neki na utrci...
Kaj se tiče same utrke bilo je dobro…isto kao i prošle godine borba od početka do kraja…
Jedini problem je bilo spajanje klasa, NAJVEĆA GLUPOST…vozili smo svi zajedno, sve tri klase… Tako da je bilo dosta gužve tokom cijele utrke…
Na kvalifikacijama prvo mjesto u klasi 50 zauzeo je Petar Radinić #14, drugo Matej Mavrek #11, treće Hrvoje Mavrek #2, zatim Gorana Jakovljević #15, Kristijan Juranović #3, Alen Kos Ljubičić #4, te Toni Pernar #9…
U klasi 50 pobijedio je Petar Radinić iz MK Šibenik…uz jako dobro složen motor…
Drugo mjesto osvojio je Matej Mavrek iz MK San Antonio Gajs team…borbu za drugo mjesto u prvoj utrci vodio je sa Kristijanom Juranovićem…a u drugoj utrci se odvojio na početku, nakon čega ga je teško bilo sustići do samog kraja…
Za treće mjesto se vodila najveća borba u kojoj je najbolje prošao Kristijan Juranović iz 1. HČK Jaska…borba u drugoj utrci od početka do kraja je bila između Gorane, Kristijana i Hrvoja…3., 4. i 5. mjesto kroz cijelu utrku se miješalo, sve do predzadnjeg kruga kad je Hrvoje pao u šikani…
Četvrto i peto mjesto su imali isti broj bodova…te boljom drugom vožnjom, četvrto mjesto zauzima Gorana Jakovljević iz MK Šibenik…a peto Hrvoje Mavrek iz MK San Antonio Gajs team…
Šesti je bio Alen Kos Ljubičić i sedmi Toni Pernar…
Za ostale klase ne znam kako se odvijalo…
Sve pohvale MK Županja za organizaciju još jedne utrke koju ćemo pamtit po dobrom…
………..
Neke slike su preuzete s foruma
www.phsupermoto.com...
http://phsupermoto.com/forum/index.php?topic=1599.0HVALA Vlaji i Kubiku na ODLIČNIM slikama…
Posebno hvala svima koji su nam svojim doprinosima pomogli da i ovu utrku odvozimo…HVALA VAM… Matej & Hrvoje Mavrek… …MK San Antonio Gajs team…