Tehnički kutak > Styling skutera
Alu podnice???
replcnt:
--- Citat: Antares - 23 Rujan, 2008, 00:11:15 ---da ne otvaram novu temu pitat cu ovdje...
Jel zna itko dal u zg-u ima neka firma di bi mogao otići s mjerama (sa ili bez aluminija) da mi oni izrežu podnice?
Na scooter-attacku nema cijelih podnica za novi runner 50 nego nekakve kraće, a ja nemam opremu da sam to doma napravim...
--- Kraj citata ---
pa odi na jankomir miša mu ljubim u bauhaus i kupi ploču za 50kn i reži sam, il nosi nekom da ti režu
stupar:
--- Citat: replcnt - 23 Rujan, 2008, 00:40:41 ---
--- Citat: Antares - 23 Rujan, 2008, 00:11:15 ---da ne otvaram novu temu pitat cu ovdje...
Jel zna itko dal u zg-u ima neka firma di bi mogao otići s mjerama (sa ili bez aluminija) da mi oni izrežu podnice?
Na scooter-attacku nema cijelih podnica za novi runner 50 nego nekakve kraće, a ja nemam opremu da sam to doma napravim...
--- Kraj citata ---
pa odi na jankomir miša mu ljubim u bauhaus i kupi ploču za 50kn i reži sam, il nosi nekom da ti režu
--- Kraj citata ---
ne seri...vidis da je momak napisao da nema alata doma da sam uradi, a oce da mu po mjerama neka firma sreze...zast pises gluposti,ako znas napisi ako ne ugasi prozor i zdravo... j****u... sta moras odma nos dizat...
replcnt:
--- Citat: stupar - 23 Rujan, 2008, 09:39:13 ---
--- Citat: replcnt - 23 Rujan, 2008, 00:40:41 ---
--- Kraj citata ---
--- Kraj citata ---
ne seri...vidis da je momak napisao da nema alata doma da sam uradi, a oce da mu po mjerama neka firma sreze...zast pises gluposti,ako znas napisi ako ne ugasi prozor i zdravo... *****u... sta moras odma nos dizat...
--- Kraj citata ---
pa dobro, jes ti normalan, pogledaj zadnje kaj piše, da odnese nekom da mu odreže, to se odnosi i na neku FIRMU kako ti kažeš, debil
DaBo:
Ajde mirr..šta se prepirete bzvz. Te podnice će ti izrezat samo neki frend il se dogovori s nekim sa foruma koje u blizini tebe, a ima volje i alat da ti to napravi. Teško da će ti netko to u nekoj firmi napravit.
Antares:
Replcnt to što ti se povećao broj spermija u jaju pa te sad svrbi nemoj iskaljivati na meni. Ignoriraj mene i moje postove i ja ću napravit isto za tebe.
Inače lijepo sam napisao da nemam alat i pitao za firmu di bi to mogao odnijeti, a ovo u zagradi "sa ili bez aluminija" se odnosilo na to da ako treba ja cu kupiti aluminij i odnijeti njima...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju