Tehnički kutak > Styling skutera
Alu podnice???
stupar:
--- Citat: Antares - 23 Rujan, 2008, 10:33:26 ---Replcnt to što ti se povećao broj spermija u jaju pa te sad svrbi nemoj iskaljivati na meni. Ignoriraj mene i moje postove i ja ću napravit isto za tebe.
Inače lijepo sam napisao da nemam alat i pitao za firmu di bi to mogao odnijeti, a ovo u zagradi "sa ili bez aluminija" se odnosilo na to da ako treba ja cu kupiti aluminij i odnijeti njima...
--- Kraj citata ---
upravo tako replcnt,to ti i pokusavam reci ali dobro...sigurno je do spermica :D
replcnt:
a ja fino napiso da kupiš aluminij i odneseš nekom, zato jer sam vidio da nemaš alat, i neiskaljavam se ja, nego neki neznaju čitat šta piše pa samo seru poslije
2TDottore:
--- Citat: DaBo - 23 Rujan, 2008, 10:03:43 ---Ajde mirr..šta se prepirete bzvz. Te podnice će ti izrezat samo neki frend il se dogovori s nekim sa foruma koje u blizini tebe, a ima volje i alat da ti to napravi. Teško da će ti netko to u nekoj firmi napravit.
--- Kraj citata ---
A jbt. jaki alat ti treba za to.Pila za zeljezo ili fleksa za odrezat,obicna turpija za zeljezo ili brusilica za pobrusit na fino i to je to.
Antares:
ja imam obicnu brusilicu na koju ide ploca, ubodnu pilu nemam...
nije problem meni to izrezat, nego mi je problem da to sve skup izgleda dobro... ne zelim radit nesto, a da na kraju zgleda loše
2TDottore:
--- Citat: Antares - 23 Rujan, 2008, 12:32:52 ---ja imam obicnu brusilicu na koju ide ploca, ubodnu pilu nemam...
nije problem meni to izrezat, nego mi je problem da to sve skup izgleda dobro... ne zelim radit nesto, a da na kraju zgleda loše
--- Kraj citata ---
netreba ti ubodna pila.Kad odrezes otprilike na mjeru okolo naokolo pobrusis visak materijala na tu brusilicu koju imas i onda finisiras sa turpijom za zeljezo i smirglom.Ak se potrudis i odvojis dovoljno vremena ispast ce ti jako dobro.Ja potrosio na to oko 3 sata.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju