Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

Runner i molitva da ne stane by:suni

<< < (17/21) > >>

JosipMarijanovic:

--- Citat: suni - 10 Svibanj, 2015, 23:30:13 ---nemoguce da mi je 3.33 potrosnja evo sljedeci put kad cu ic na voznju od 100+ km cu ga natankat do vrha vrha i napravit 100km po gpsu i natocit to vrha vrha pa onda cemo vidit ja dam ruku da nije ispod 4 i pol litre!

--- Kraj citata ---

Svaki put resetiraj trip na skuteru kad tankas. Natoci do vrha, odvezi  70+km i opet dovrha. I dijeli.

DajTeh:
Na otvorenim cestama mora trosit 3.x. Moj sp50 sa Yasunijem Z i multivarom ravno 3.5l Zg-Ck-Zg cca 180km, vrsak gasa i tjt, oko 80-85 najcesce po satu.

Al zato purejet ubija, 2.1l istim tempom  :notworthy:

JosipMarijanovic:

--- Citat: DajTeh - 11 Svibanj, 2015, 00:12:06 ---Na otvorenim cestama mora trosit 3.x. Moj sp50 sa Yasunijem Z i multivarom ravno 3.5l Zg-Ck-Zg cca 180km, vrsak gasa i tjt, oko 80-85 najcesce po satu.

Al zato purejet ubija, 2.1l istim tempom  :notworthy:

--- Kraj citata ---

Od PJ jedino manje trosi bicikl.

zvonkec92:
s cim se taj podmazuje onda? zrakom !?

DajTeh:
Podmazuje se cistim uljem za razliku od karbova koji imaju benzin u ulju. I onda ti lezaji traju i traju, kao i termo grupa. Ima 28000km, a ide ko novi :D

Znaci nalijes ga do cepa, napravis 180km i utrpas 3.8l i preljeva. Smijeh uglavnom. Po gradu uzima 2.9l ali opustene voznje do 96kmh po gpsu. Preko ne ide jos, ali skinuti ce stotku uskoro.
Jednom sam zabiljezio 3.7l pa sam se zabrinuo, ali ocito je neka pogreska jer koji god setup stavio bilo je izmedju 2.6 i 2.9l po gradu.

Eh da, litar ulja cca 1700km :D

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju