Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
Runner i molitva da ne stane by:suni
suni:
sa rezervom rezerva je 1.7l
dobro nije bio do vrha vrha natocen zato kaj su retardirane one na benzinskoj pumpe jbt natocim 3litre vec skace ono da je do vrha pa tocim onak i gledam da nenatocim previse 2 puta sam samo da benzina bilo u onom di ice cep to je bas do vrha
JosipMarijanovic:
--- Citat: suni - 10 Svibanj, 2015, 23:12:33 ---sa rezervom rezerva je 1.7l
dobro nije bio do vrha vrha natocen zato kaj su retardirane one na benzinskoj pumpe jbt natocim 3litre vec skace ono da je do vrha pa tocim onak i gledam da nenatocim previse 2 puta sam samo da benzina bilo u onom di ice cep to je bas do vrha
--- Kraj citata ---
Pa da si potrosio 6 od 7 litara na tih 150km to ti je 4l potrosnja. Znaci da ti je ostalo 1l rezerve.
Da se nadovezem na zvonkeca. Samo ti je dao savjet kako ustediti na gorivu. Ja kad vozim tako kao "ti" i kad pazim zna biti razlike i do 2.5 litre u gradu (Zagreb spica, ne avenije ).
Na autu je jos i veca razlika.
suni:
vozio sam se na rezervi nekih 30km cca tak da nekih 5litara al svejedno mi je to previse
pa vidim kak mi sam nestaju crtice
JosipMarijanovic:
--- Citat: suni - 10 Svibanj, 2015, 23:22:22 ---vozio sam se na rezervi nekih 30km cca tak da nekih 5litara al svejedno mi je to previse
pa vidim kak mi sam nestaju crtice
--- Kraj citata ---
Pusti ti crtice. 5/150km je bitno. 3.33 potrosnja. Manje ne ide osim sam PJ/DI TeCh ili tako necim.
Ostaje ti samo se rijeđe voziti pa ce manje trositi
suni:
nemoguce da mi je 3.33 potrosnja evo sljedeci put kad cu ic na voznju od 100+ km cu ga natankat do vrha vrha i napravit 100km po gpsu i natocit to vrha vrha pa onda cemo vidit ja dam ruku da nije ispod 4 i pol litre!
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju