Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
Runner i molitva da ne stane by:suni
suni:
danas sam napravio 150km kraci dir do krapiskih toplica i mrvu dalje pa nazat neam slike nikakve jer nisam imo mob bez problema sve proslo osim kaj me 2 debila skoro srusila jer su me isli preticat a da nisu ni u drugu traku dosli i izguravali me s ceste a ja se vpzi 10kmh iznad ogranicenja...
za ovaj duzi put cu vjerojatno vratit serijalu spuh i rolice neke da idu uz spuh i vratit diznu zato kaj ovak previse trosi pa mi se nece isplatiti put jer ce bit prepreskupo a dosta mi je i 75kmh :D
ljubo46:
Pa koliko ti sad trosi?
primjera radi od mog sogora runner 70cc trosi manje od runnera 50 serijale
suni:
nisam mjerio sa zxrom al sa onim prije ttom sa grnom od zxa mi je trosio 5litara sad trosi jos vise vjerojatno -.-
JosipMarijanovic:
--- Citat: suni - 10 Svibanj, 2015, 22:54:37 ---nisam mjerio sa zxrom al sa onim prije ttom sa grnom od zxa mi je trosio 5litara sad trosi jos vise vjerojatno -.-
--- Kraj citata ---
Nesto te izdalo na skuteru.
Moj ima zx, dizna 67, rolice 4.8g(mislim). Kad se vozim po 10km+ u komadu potrosnja u dvoje 3.8. Nikad vise. Bjelovar mi je solo bio 3.2 ukljucujuci defile i onaku voznju. Prije sam bio krivo sracunao jer sam gledao krivi racun za gorivo.
Ako vozim kratke relacije da je pali gasi i da radi pod cokom puno onda oko 5.5-6l
suni:
to kad sam mjerio sa prijasnim spuhom je kad sam iso dosljemena i na sljeme i do crnomerca danas sam ga natakno do vrha i napravio 150km i evo na rezervi sam se doma dofuro
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju