Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
Runner i molitva da ne stane by:suni
marko0091:
svaka čast majstore :icon_thumright: samo tako naprijed, a ovo šta se tiče rezervnih dijelova i toga .. nemoraš puno brinut jer vidim da je skuter nov tako da samo sviječiću i gas :toothy10:
JosipMarijanovic:
Mislim da bi puno vise ljudi tako islo da imaju negdje smjestaj kod nekoga ili svoj. Ja kad sam isao gledao sam isto di znam nekoga da prespavam barem u satoru na dvoristu ali nemam bas prijatelja na moru niti vikendica tako da izleti na tu stranu su malo zapostavljeni. Glupo mi je otici 200+ km od kuce da bi mozda nasao apartman ili sobu za jednu ili dvije noci. Isao je tako jedan frend pa je prespavao na klupici jer nije htio platiti koliko su trazili i maznuli mu kacigu kad je zaspao. Nije mi problem spavati u satoru ali sam znao imati problema radi toga kad je bilo na divlje. A cijene kampova su iste kao i cijene soba.
Ove stvari vise koce ljude nego briga da ce crknuti skuter. Bilo je na drugim forumima rasprave o jeftinim kampovima za motoriste tipa 50-60kn dnevno za dvije osobe oko Biograda ali u zadnjih godinu dana nikakvih novosti nema.
suni:
Dajteh ak si stvarno za tak neku avanturu javi mi se pa cemo vidit
mislim ja po dalmaciji i istri imam barem dvoriste za sator ak nis druga a mozda i sobu normalnu za dzabe tako da ako si spreman na 1k kilometara javi se pa cemo izmjenit podatke neke
zrakoplovac:
--- Citat: Tomi_ZG - 28 Travanj, 2015, 10:08:24 ---
--- Citat: zrakoplovac - 28 Travanj, 2015, 08:54:53 ---ne volim nosit alat sa sobom osim ovog nužnog: za svjećicu i jedan šarafciger
--- Kraj citata ---
Nisam ga ni ja volio nosit,al kad ti se prvi put odšarafi vario 50km od doma onda zavoliš.
Tak da ja u gepeku stalno imam torbicu s križnim i ravnim šarafcigerom,ključ za svječicu,malu gedoru s potrebnim nastavcima,veliku račnu za vario i zvono,set ključeva i imbusa,blokator za vario,alat za skidanje zvona i kuplunga,radapciger za magnet,set šarafa,matica i šajbica,plastične šelne,žicu za vezanje i izolirku i onda je mir.
--- Kraj citata ---
ne znam kaj da ti velim, osim da nisi imal sreće :dontknow: :drunken_smilie:
zvonkec92:
ja bi na takav put prije s batinom krenuo nego cvajom... batina me nikad nigdje nije ostavila :)
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju