Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

Runner i molitva da ne stane by:suni

<< < (11/21) > >>

vukas:

--- Citat: suni - 28 Travanj, 2015, 00:32:10 ---Falaa punoo na ovoj temi haha predobrooo :D
Nego ja kaj sam vidio nije mjenjo nis osim svjecicu 2 puta mislim naravno da bi uzeo ja svjecice i remen jedan al to cisto reda radi iako mislim da moze to moj runner koji tek ima 4tkm tak da je novi jos
Imas mozda neki kontakt od tog putnika??

--- Kraj citata ---
Nemam, ali probaj poslati privatnu poruku ili možda tamo preko chopper foruma...

Ma dobro, vjerojatno ti ne bi trebalo ništa, ali ako ti se desi nešto onda je problem kad nemaš dijelova, kad staneš negdje Bogu iza nogu.

Čitao sam priča i da su ljudi otišli bez ičega pa su sretno stigli, ali kad se sjetim da ti neka sitnica može upropastiti isplaniranu uživanciju... jednostavno nije vrijedno ići nespreman, bar što se mene tiče.
Meni bi se stalno motalo po glavi "joj samo da nešto ne krepa, samo da sve dobro prođe..." i onda putovanje gubi smisao, a ovako ubaciš to što trebaš pod guzicu i ako se desi, zamijeniš i šibaš dalje.

Normalno da se može desit da krepaju namotaji, CDI i tako neke stvari koje ne bi nosio sa sobom, ali šansa za to je puno manja nego da vrisne svjećica ili da se odšerafi matica variomata ili tako neka sitnica.

U biti, sad kad razmislim, najbitnija je svjećica i kakav sprej za pokrpat gumu uz prateći alat, ali nije zgorega imati remen, mikroremen i ulje.

stipe:
Na 50tici sam prosa cilu srednju dalmaciju i osim svjecice nisam nista nosio...

Ti, samo da se umiris, ponesi svjecicu, remen, mikroremen, alat za to skinuti, karticu za platiti, dobru volju i nista vise!

Makina je nova, nema se tu sto dogoditi, samo gas i gas!!!

I sretno!

Tomi_ZG:

--- Citat: ljubo46 - 27 Travanj, 2015, 23:47:56 ---Bas za petak pise pogorsanje vremena. Nadam se da nisu u pravu. A nista, cekat bar do srijede pa cemo vidjeti jel bude bolja prognoza.

--- Kraj citata ---
Ove godine ne dolazim al sjeti se prošle,bila je kiša dan prije i najavljivali su je još po noći,mi smo riskirali i nabacili dogovor tek u 1 iza ponoći i imali sreće,nije više padala

--- Citat: stipe - 28 Travanj, 2015, 06:33:27 ---Na 50tici sam prosa cilu srednju dalmaciju i osim svjecice nisam nista nosio...

Ti, samo da se umiris, ponesi svjecicu, remen, mikroremen, alat za to skinuti, karticu za platiti, dobru volju i nista vise!

Makina je nova, nema se tu sto dogoditi, samo gas i gas!!!

I sretno!

--- Kraj citata ---
O novoj "ispravnoj" makini koja je prvi put krepala s 800km na satu bi mogao romane napisat

Misak:
Cemu fantaziranje oko toga??

Prošlo ljeto aerox i sr50, Vž-pag-novalja-krk-vž bez zašarafljenog ijednog šarafa...cca 1200 km u 6 dana...

ako hoces nekud dalje,spremi se,natoči i vozi.  :icon_thumright:

zrakoplovac:
i ja mislim da ide bez brige, suni pusti priče  ::)
ja sam u danu najviše 340km bez ijednog problema, i ne volim nosit alat sa sobom osim ovog nužnog: za svjećicu i jedan šarafciger, a ako se i kaj strga zovem frenda i riješit ćemo kombijem :)
ove god planiram more s curom, tj. turneju po moru ako sve bude po planu  :glasses2:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju