Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

Runner i molitva da ne stane by:suni

<< < (10/21) > >>

vukas:
Fini broj kilometara  :icon_thumright:
Odmah se sjetim Virovitice prošle godine i dogodovština po putu  :icon_biggrin:

--- Citat: suni - 27 Travanj, 2015, 22:50:16 ---Tomi napravit cu ja 5k prije toga to je tek u 6 mjesecu pocetkom 7og a i valjda se nece nis dogodit a ak se dogodi kaj sad necu vise nis takvo pokusavat hehe

--- Kraj citata ---

Što se tiče putovanja na više dana pametno je uzet čim više rezervnih dijelova, što dulje putovanje, to više dijelova  :toothy11:
Ja kad se sjetim da sam ostao na staroj karlovačkoj zbog poroznog crijeva goriva, crijevo je bilo prekratko za skratiti, a drugog nisam imao... Ostao sam u defektu jer nemaš si kako pomoći.

Pogle ovu temu, a vjerojatno ćeš ih guglanjem još naći u kojima možeš pročitati korisnih stvari i naučiti nešto o putovanju i da nije to samo sjesti i otići(ima i takvih slučajeva) jer te lako po putu nešto zadesi.

To je avantura, nije jednodnevni izlet, pa shodno tome tako treba i pristupiti.
Ako ćeš ići sretno i samo se dobro i temeljito pripremi.  :icon_thumright:

ljubo46:
Da skupili smo se nesto ranije.
ja cim se naspavam dodem oko 4h
pa ko ce te trpit toliko hahhaa :laughing7:

SF2 Freak:

--- Citat: ljubo46 - 28 Travanj, 2015, 00:08:31 ---Da skupili smo se nesto ranije.

--- Kraj citata ---
AHHAha ma ok ok. Samo da znam odprilike , da znamo organizirati polazak iz Zg-a

JosipMarijanovic:

--- Citat: SF2 Freak - 28 Travanj, 2015, 00:12:55 ---
--- Citat: ljubo46 - 28 Travanj, 2015, 00:08:31 ---Da skupili smo se nesto ranije.

--- Kraj citata ---
AHHAha ma ok ok. Samo da znam odprilike , da znamo organizirati polazak iz Zg-a

--- Kraj citata ---

Mogli bi trajektom ZG-BJ?  :toothy9:

suni:

--- Citat: vukas - 27 Travanj, 2015, 23:51:25 ---Fini broj kilometara  :icon_thumright:
Odmah se sjetim Virovitice prošle godine i dogodovština po putu  :icon_biggrin:

--- Citat: suni - 27 Travanj, 2015, 22:50:16 ---Tomi napravit cu ja 5k prije toga to je tek u 6 mjesecu pocetkom 7og a i valjda se nece nis dogodit a ak se dogodi kaj sad necu vise nis takvo pokusavat hehe

--- Kraj citata ---

Što se tiče putovanja na više dana pametno je uzet čim više rezervnih dijelova, što dulje putovanje, to više dijelova  :toothy11:
Ja kad se sjetim da sam ostao na staroj karlovačkoj zbog poroznog crijeva goriva, crijevo je bilo prekratko za skratiti, a drugog nisam imao... Ostao sam u defektu jer nemaš si kako pomoći.

Pogle ovu temu, a vjerojatno ćeš ih guglanjem još naći u kojima možeš pročitati korisnih stvari i naučiti nešto o putovanju i da nije to samo sjesti i otići(ima i takvih slučajeva) jer te lako po putu nešto zadesi.

To je avantura, nije jednodnevni izlet, pa shodno tome tako treba i pristupiti.
Ako ćeš ići sretno i samo se dobro i temeljito pripremi.  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

Falaa punoo na ovoj temi haha predobrooo :D
Nego ja kaj sam vidio nije mjenjo nis osim svjecicu 2 puta mislim naravno da bi uzeo ja svjecice i remen jedan al to cisto reda radi iako mislim da moze to moj runner koji tek ima 4tkm tak da je novi jos
Imas mozda neki kontakt od tog putnika??

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju