Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

Runner i molitva da ne stane by:suni

<< < (5/21) > >>

JosipMarijanovic:

--- Citat: suni - 27 Travanj, 2015, 22:23:00 ---Zvonkec zas bi ponjeo to nekuzim pa moje je to sve jos novo a i ti nemas srece sa skuterima :P haha

--- Kraj citata ---

remen uvijek moze puknuti :P pogotovo ljeto, vrucina, naprezanja.... nikad neznas.

SF2 kad ce te ici javi pa se mozda i pridruzim. od budnice nista jer vrijeme nije nimalo optimisticno ali se vidimo na karavani ako ides

suni:
Ja vas bas ne kuzim haha nece me niciji komentar odgovorit od toga nema sanse ja sam takav jbga ja cu to napravit :D tvrdoglav sam al to je nekad i dobro a kaj al se opecem kaj ja se opecem i dobro savjeti dobro to dode hvala na tome i puno sam naucio s foruma ali ja mislim da moj novi runner moze izdrzat taj put laganom brzinom 80 bez problema

zvonkec92:
kaj da ti slučajno pukne remen dole bogu iza nogu.. gural buš do ZGa?

SF2 Freak:

--- Citat: JosipMarijanovic - 27 Travanj, 2015, 22:26:19 ---
--- Citat: suni - 27 Travanj, 2015, 22:23:00 ---Zvonkec zas bi ponjeo to nekuzim pa moje je to sve jos novo a i ti nemas srece sa skuterima :P haha

--- Kraj citata ---

remen uvijek moze puknuti :P pogotovo ljeto, vrucina, naprezanja.... nikad neznas.

SF2 kad ce te ici javi pa se mozda i pridruzim. od budnice nista jer vrijeme nije nimalo optimisticno ali se vidimo na karavani ako ides

--- Kraj citata ---
NE govori još ništa za budnicu , eto dns najvaili crveno upozorenja da će mi se zgrada srušiti pa je pao pljusak od 3min. Tako da ono ne otpisuj Budnicu još. Ja se nadam do zadnje minute da ću ići.

Suni ak ti to napraviš ja pežu u Savu bacam

zvonkec92:

--- Citat: SF2 Freak - 27 Travanj, 2015, 22:32:22 ---
--- Citat: JosipMarijanovic - 27 Travanj, 2015, 22:26:19 ---

--- Kraj citata ---

--- Kraj citata ---
NE govori još ništa za budnicu , eto dns najvaili crveno upozorenja da će mi se zgrada srušiti pa je pao pljusak od 3min. Tako da ono ne otpisuj Budnicu još. Ja se nadam do zadnje minute da ću ići.

Suni ak ti to napraviš ja pežu u Savu bacam

--- Kraj citata ---
ak raner to sve izdrži ja u reli sipam kilu šečera...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju