Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

Runner i molitva da ne stane by:suni

<< < (4/21) > >>

Matija97:
Suni svaka cast,treba odfurat 250km solo i jos na pedesetki  :headbang: A sto se tice staze,jel to ova?Cini se bas fora,dost je uska sto je u jednu ruku fora a opet zapnes malo i dole si,pogotovo zbog ovih visokih rubnjaka(gle video  :laughing7: )

suni:

--- Citat: Matija97 - 27 Travanj, 2015, 22:06:09 ---Suni svaka cast,treba odfurat 250km solo i jos na pedesetki  :headbang: A sto se tice staze,jel to ova?Cini se bas fora,dost je uska sto je u jednu ruku fora a opet zapnes malo i dole si,pogotovo zbog ovih visokih rubnjaka(gle video  :laughing7: )

--- Kraj citata ---

Je to je ta al nije tak uska kak se cini bas je fora za 50ku nije sad za neku hiljadarku i za trku.. i za kart bi bilo jebeno

brijem prek ljeta sad jedan veliki veliki dir neznam jel to ko napravio s 50kom al fkt cu napravit to haha
do rijeke pa pula i po istri malo onda do splita i na brac prespavat imam kucu tam pa nazat split dubrovnik pa nazat kroz bosnu do vukovara i onda do bjelovar slavonija malo pa u krizevce se skrpat nekom ima frend baku tam i onda gore zagorje i zagreb
naravno ne odma od rijeke za split vec kroz velebit i tud posvud nekud jos cu napravit rutu

zvonkec92:
ponesi si odma rezervni remen i mikro remen i alat za zamjenit to.. ja bez toga nejdem ni u dučan, uvjek je ispod sica rezervni remen, variomat i ventilvar...

suni:
Zvonkec zas bi ponjeo to nekuzim pa moje je to sve jos novo a i ti nemas srece sa skuterima :P haha

SF2 Freak:

--- Citat: suni - 27 Travanj, 2015, 22:16:18 ---
--- Citat: Matija97 - 27 Travanj, 2015, 22:06:09 ---Suni svaka cast,treba odfurat 250km solo i jos na pedesetki  :headbang: A sto se tice staze,jel to ova?Cini se bas fora,dost je uska sto je u jednu ruku fora a opet zapnes malo i dole si,pogotovo zbog ovih visokih rubnjaka(gle video  :laughing7: )

--- Kraj citata ---

Je to je ta al nije tak uska kak se cini bas je fora za 50ku nije sad za neku hiljadarku i za trku.. i za kart bi bilo jebeno

brijem prek ljeta sad jedan veliki veliki dir neznam jel to ko napravio s 50kom al fkt cu napravit to haha
do rijeke pa pula i po istri malo onda do splita i na brac prespavat imam kucu tam pa nazat split dubrovnik pa nazat kroz bosnu do vukovara i onda do bjelovar slavonija malo pa u krizevce se skrpat nekom ima frend baku tam i onda gore zagorje i zagreb
naravno ne odma od rijeke za split vec kroz velebit i tud posvud nekud jos cu napravit rutu

--- Kraj citata ---
Suni ne pretjeruj , ja sam za da odemo do Crikve malo na kupanac na 2 dana ali ovakva ćudesa radit LoL

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju