Tehnički kutak > Tuning skutera
Mhr 2005 vario-trebam pomoc
Crazy Kuree:
eno ti ima puno tema na svijet skutera da taj auspuh ne more uopće radit na serijali hehe ja sam reko da može al vijek trajanja je jako skraćen, eto neka on skine kit i uslika klip kaki je hehe nije serijala bez prerade za nardo premal je ispuh (njega treba samo proširit skoro za duplo se da proširit) a vak je pokriva samo pola rupe od narda seriski ispuh tak da se tu dosta dobije, nardo i nardo replica su isti :icon_thumright:, meni shot pravi i na gusu probleme, jednostavno taj auspuh je stvoren za obrtaje i njemu je 11000 potrebno za normalan rad a serijala nije za više od 10000 obrtaja, a ovo što je trajo ovoliko dugo to je razlog što je LC i karb. 19 jer inače bi se to grijalo ko ludo
dino gp1:
--- Citat: Crazy Kuree - 17 Rujan, 2008, 01:03:06 ---eno ti ima puno tema na svijet skutera da taj auspuh ne more uopće radit na serijali hehe ja sam reko da može al vijek trajanja je jako skraćen, eto neka on skine kit i uslika klip kaki je hehe nije serijala bez prerade za nardo premal je ispuh (njega treba samo proširit skoro za duplo se da proširit) a vak je pokriva samo pola rupe od narda seriski ispuh tak da se tu dosta dobije, nardo i nardo replica su isti :icon_thumright:, meni shot pravi i na gusu probleme, jednostavno taj auspuh je stvoren za obrtaje i njemu je 11000 potrebno za normalan rad a serijala nije za više od 10000 obrtaja, a ovo što je trajo ovoliko dugo to je razlog što je LC i karb. 19 jer inače bi se to grijalo ko ludo
--- Kraj citata ---
U potpunosti se slažem :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright:, babske priče su za onoga koji "zna"( da je neki auspuh) ;D šta je nardo, na koliko se vrti... :)
seba:
--- Citat: Crazy Kuree - 17 Rujan, 2008, 01:03:06 ---eno ti ima puno tema na svijet skutera da taj auspuh ne more uopće radit na serijali hehe ja sam reko da može al vijek trajanja je jako skraćen, eto neka on skine kit i uslika klip kaki je hehe nije serijala bez prerade za nardo premal je ispuh (njega treba samo proširit skoro za duplo se da proširit) a vak je pokriva samo pola rupe od narda seriski ispuh tak da se tu dosta dobije, nardo i nardo replica su isti :icon_thumright:, meni shot pravi i na gusu probleme, jednostavno taj auspuh je stvoren za obrtaje i njemu je 11000 potrebno za normalan rad a serijala nije za više od 10000 obrtaja, a ovo što je trajo ovoliko dugo to je razlog što je LC i karb. 19 jer inače bi se to grijalo ko ludo
--- Kraj citata ---
evo kad budem stavljao novi kit poslikam klip,tamo po zimi,a mozda i prije(sve ovisi o novcima)
seba:
znaci ovaj bi bio setup:
due+ modular
tp radilica-koji iglicni da kupim(malossi)?
MHR 2005-koje rolice,mislim da sam procitao 3,5g?
delta-koji centralni? federi crveni bi isli ja mislim,tako je bar netko napisao da su najbolji
tp cdi
dellorto 19+e14-koja bi dizna isla po prilici
torque drive
wingbell
malossi mhr usis jel bi bilo dobro stavit ili bi bile dosta samo karbonske lamelice'
i sad jos jel bi se isplatilo duzi prijenos stavit ili nema potrebe?
seba:
--- Citat: OvErLoAd - 16 Rujan, 2008, 23:32:16 ---
--- Citat: seba - 16 Rujan, 2008, 23:05:36 ---samo da pitam,slucajno da se nesto sje*be sta mi moze proc? samo klip ili?
--- Kraj citata ---
Ak ti je dobro poštelan frgić, nema ti kaj otić, to su bapske priče
--- Citat: seba - 16 Rujan, 2008, 23:09:59 ---i koju bi radilicu preporucili za due+. pricaju da je topova dobra ali radje bi dao jos 300kn vise i vozio se bez brige,al ako je topova i vise nego dobra onda bi nju kupio. jel bi bilo dobro cdi promijenit? mislio sam topov zuti kupit i naravno obavezno deltu
--- Kraj citata ---
Uzmi topovu radilicu, više je nego dobra, stavi si cdi ak imaš 300kn ili ak hoćeš pomaknut kut paljenja možeš i magnet zakrenut imaš uputstva u knjižici od kita kak se radi...
--- Kraj citata ---
sta dobim sa tim?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju