Tehnički kutak > Tuning skutera

Mhr 2005 vario-trebam pomoc

<< < (13/41) > >>

seba:
samo da pitam,slucajno da se nesto sje*be sta mi moze proc? samo klip ili?

seba:
i koju bi radilicu preporucili za due+. pricaju da je topova dobra ali radje bi dao jos 300kn vise i vozio se bez brige,al ako je topova i vise nego dobra onda bi nju kupio. jel bi bilo dobro cdi promijenit? mislio sam topov zuti kupit i naravno obavezno deltu

dino gp1:
Topova radilica ti je dosta dobra, a cdi nebi bilo loše uzet ali nije baš toliko potreban (dosta njih vozi takav ili sličan set up bez i opet nemaju problema)!

OvErLoAd:

--- Citat: seba - 16 Rujan, 2008, 23:05:36 ---samo da pitam,slucajno da se nesto sje*be sta mi moze proc? samo klip ili?

--- Kraj citata ---

Ak ti je dobro poštelan frgić, nema ti kaj otić, to su bapske priče
--- Citat: seba - 16 Rujan, 2008, 23:09:59 ---i koju bi radilicu preporucili za due+. pricaju da je topova dobra ali radje bi dao jos 300kn vise i vozio se bez brige,al ako je topova i vise nego dobra onda bi nju kupio. jel bi bilo dobro cdi promijenit? mislio sam topov zuti kupit i naravno obavezno deltu

--- Kraj citata ---

Uzmi topovu radilicu, više je nego dobra, stavi si cdi ak imaš 300kn ili ak hoćeš pomaknut kut paljenja možeš i magnet zakrenut imaš uputstva u knjižici od kita kak se radi...

gumy:
sa modularom se ne dobije, sa običnim glavom od dueta se dobije to uputstvo.
topova radilica sasvim dovoljna za taj setup, jedino ak ne planiraš nešto jače kasnije

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju