Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
Citat: Crazy Kuree - 15 Rujan, 2008, 22:30:39Citat: seba - 15 Rujan, 2008, 22:26:42Citat: OvErLoAd - 15 Rujan, 2008, 22:05:56Ja sam mislio da trebaš skinut kuplung anlasera za taj variomat? Neka gumy kaže riječ dvije o tome, on ima taj variomat na rox-u...dobro si mislio,moras skinutpreteko si me, pogledaj jel ti se remen diže do gore, imaš sigurno neki problem oko postavljanja jer nemoguće da s multivarom ide bolje hehe jel to polovni ili novi?evo taman sam pogledao i remen ide gore dole,znaci kad radi na leru je gore a kad dam gas ide dole
Citat: seba - 15 Rujan, 2008, 22:26:42Citat: OvErLoAd - 15 Rujan, 2008, 22:05:56Ja sam mislio da trebaš skinut kuplung anlasera za taj variomat? Neka gumy kaže riječ dvije o tome, on ima taj variomat na rox-u...dobro si mislio,moras skinutpreteko si me, pogledaj jel ti se remen diže do gore, imaš sigurno neki problem oko postavljanja jer nemoguće da s multivarom ide bolje hehe jel to polovni ili novi?
Citat: OvErLoAd - 15 Rujan, 2008, 22:05:56Ja sam mislio da trebaš skinut kuplung anlasera za taj variomat? Neka gumy kaže riječ dvije o tome, on ima taj variomat na rox-u...dobro si mislio,moras skinut
Ja sam mislio da trebaš skinut kuplung anlasera za taj variomat? Neka gumy kaže riječ dvije o tome, on ima taj variomat na rox-u...
jel moguce da je skuter preslab, mislim to sta nema kit?
ma ja mislio sam na to dal se diže skroz na varimatu (na full gasu), e sad ni ja neznam vidim da nardo ima isti nosač pa i njega su morali kopirat hhaha mislio sam da je Shot jer ima ono na nosaču ko ispupčenje od rupe do rupe (rupa kroz koju idu šarafi na blok),Citat: seba - 16 Rujan, 2008, 20:17:41jel moguce da je skuter preslab, mislim to sta nema kit? nije taj auspuh za njega ne čudi me ako ti je klip strado al ozbiljno, taj varimat je extra puno je bolji od multivara a jesil vraćo multivar obični jel s njim radi?
na serijali bez iakakvih perada?
Možeš slobodno naručit novi klip!
Citat: dino gp1 - 16 Rujan, 2008, 21:57:04Možeš slobodno naručit novi klip! potpis hehe ovaj moje čestitke još nikad nisam čuo da je netko uspio preć više od 1000km sa nardom na serijali lol jebeno je uštiman onda,al kod nas ko god je probo zariba u 300km lol al se cjepa u obrtajim stalno a karburator nitko nije ni imo veći od 17.5, inače malossi gus s nardom 10000 km AKO izdrži mjenja se karike ili klip ako je potrebno,a ja bi karike menjo na 8000-9000 na svojem kad dođem do toliko km hehe
na znam sta bi reako valjda imam srece,nisam mijenjao ni karike ni nista sta se tice radilice,klipa i tih stvari sta jos idu uz to. onda bi znaci mogao ocekivat uskoro kraj... al i da mi sutra krepa nebi se uopce cudio posto ga vozim svaki dan 100 km i vozim ga kolko ide,ali grijem ga prije svake voznje bar 3-4min
Citat: seba - 16 Rujan, 2008, 22:39:54na znam sta bi reako valjda imam srece,nisam mijenjao ni karike ni nista sta se tice radilice,klipa i tih stvari sta jos idu uz to. onda bi znaci mogao ocekivat uskoro kraj... al i da mi sutra krepa nebi se uopce cudio posto ga vozim svaki dan 100 km i vozim ga kolko ide,ali grijem ga prije svake voznje bar 3-4minajde volio bi da je istina, jel isti nardo i nardo replica, koja je raylika, jer na ovom pise na donjoj strani onog na topu nardo, a iynad replica, mislio na serijali i karb 19 voyiti, hvala ljudi ubili ste me, to cu u poruci napisat
dobro,ne vozim ga odma poslije grijanja pun gas,jos nekih 2-4 km na pol gasa,da mi se temperatura malo pomakne,a na kolko je ta radna temeperatura,kako znas kad je na radnoj temperaturi?
A to ti je ok, zagriješ ga na mjestu 3-5min, i voziš ga još toliko do 50km/h i onda ga ganjaš !
pa na pola ti dodje kazaljka od temp
Citat: dino gp1 - 16 Rujan, 2008, 22:56:04A to ti je ok, zagriješ ga na mjestu 3-5min, i voziš ga još toliko do 50km/h i onda ga ganjaš !tako i radim