Tehnički kutak > Tuning skutera

Mhr 2005 vario-trebam pomoc

<< < (6/41) > >>

Crazy Kuree:
za taj variomat moraš skinit kuplung anlasera s tim i njega skini slobodno  :icon_biggrin: ako već nisi neznam kako si ga postavio lol to sam se sad sjetio kad overload spomeni, ima moj frend, i taj variomat je punoo bolji od multivara, i jest najpametnije stavit due+ modular sa nardom sa jačim auspuh se due opet raspada (ne traje dugo) to ide predobro vozio sam roxa s takim setupom

Crazy Kuree:

--- Citat: seba - 15 Rujan, 2008, 22:26:42 ---
--- Citat: OvErLoAd - 15 Rujan, 2008, 22:05:56 ---Ja sam mislio da trebaš skinut kuplung anlasera za taj variomat?  ??? Neka gumy kaže riječ dvije o tome, on ima taj variomat na rox-u...

--- Kraj citata ---

dobro si mislio,moras skinut

--- Kraj citata ---
preteko si me, pogledaj jel ti se remen diže do gore, imaš sigurno neki problem oko postavljanja jer nemoguće da s multivarom ide bolje hehe jel to polovni ili novi?

gumy:
sa radilice ide sve dole, dobije se distancer s tim mhr variom i onda se ostalno normalno stavi.. kakvi su okretaji na tih 70 na sat?

a i ja sam probo staviti tu blokadu, skuter je normalno išao samo je puno sporije spuštao okretaje.

seba:

--- Citat: Crazy Kuree - 15 Rujan, 2008, 22:30:39 ---
--- Citat: seba - 15 Rujan, 2008, 22:26:42 ---
--- Citat: OvErLoAd - 15 Rujan, 2008, 22:05:56 ---Ja sam mislio da trebaš skinut kuplung anlasera za taj variomat?  ??? Neka gumy kaže riječ dvije o tome, on ima taj variomat na rox-u...

--- Kraj citata ---

dobro si mislio,moras skinut

--- Kraj citata ---
preteko si me, pogledaj jel ti se remen diže do gore, imaš sigurno neki problem oko postavljanja jer nemoguće da s multivarom ide bolje hehe jel to polovni ili novi?

--- Kraj citata ---

MHR 2005 je ganc novi,stigao je prije 4 dana

seba:

--- Citat: gumy - 15 Rujan, 2008, 23:09:42 ---sa radilice ide sve dole, dobije se distancer s tim mhr variom i onda se ostalno normalno stavi.. kakvi su okretaji na tih 70 na sat?

a i ja sam probo staviti tu blokadu, skuter je normalno išao samo je puno sporije spuštao okretaje.

--- Kraj citata ---

evo ovako ja sam sve skinuo znaci i taj kuplung alnasera,onda sam prvo stavio taj distancer pa mulrivar i bolcnu,a na kraju remenicu,tu blokadu nisam stavljao. okretaji su stalno isti bilo to na 30 ili 70 na sat. sad ne znam mislim da bi mozda mogle rolice bit prelagane,narucio sam nove od 5g,4,8g,4,3g pa cu vidit kako ce sa njima radit

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju