Tehnički kutak > Tuning skutera

Mhr 2005 vario-trebam pomoc

<< < (5/41) > >>

DvdAerox:

--- Citat: ive_91 - 15 Rujan, 2008, 21:09:36 ---kad vec pricate o due+ neki dan sam vidio ga sa shotom... neki skut nemam pojma al mina makina gledam malo vidim da je plav cilidnar lik upali grije skoro pol minute... i onda ram ram ram .... imo je gljivu na dell 20.5 usteal dost dobro ne troka ne gusi se... malo ga profuro po parkiralistu i na cestu... lik spuca gas a skuter na zadnjem nisam mogo vjerovat... da to tak ludo...

--- Kraj citata ---

ako je bio plavi, onda je bio piaggio....

sto se 2+ tice, s obzirom da ga imam, mogu rec da je ko da imas raketu ispod guzice  :icon_biggrin:

samo sta mu treba malo duzi prijenos jer sa originalnim mi se cini da se previse vrti u prazno na oko 10500-11000

R@kija:

--- Citat: DvdAerox - 15 Rujan, 2008, 21:15:43 ---
--- Citat: ive_91 - 15 Rujan, 2008, 21:09:36 ---

--- Kraj citata ---

--- Kraj citata ---
potpis...

seba:

--- Citat: DvdAerox - 15 Rujan, 2008, 21:15:43 ---
--- Citat: ive_91 - 15 Rujan, 2008, 21:09:36 ---kad vec pricate o due+ neki dan sam vidio ga sa shotom... neki skut nemam pojma al mina makina gledam malo vidim da je plav cilidnar lik upali grije skoro pol minute... i onda ram ram ram .... imo je gljivu na dell 20.5 usteal dost dobro ne troka ne gusi se... malo ga profuro po parkiralistu i na cestu... lik spuca gas a skuter na zadnjem nisam mogo vjerovat... da to tak ludo...

--- Kraj citata ---

sto se 2+ tice, s obzirom da ga imam, mogu rec da je ko da imas raketu ispod guzice  :icon_biggrin:

samo sta mu treba malo duzi prijenos jer sa originalnim mi se cini da se previse vrti u prazno na oko 10500-11000

--- Kraj citata ---

jel mi mozes rec koji je sad prijenos na njemu ako znas i koji bi bilo dobro stavit

OvErLoAd:
Ja sam mislio da trebaš skinut kuplung anlasera za taj variomat?  ??? Neka gumy kaže riječ dvije o tome, on ima taj variomat na rox-u...

seba:

--- Citat: OvErLoAd - 15 Rujan, 2008, 22:05:56 ---Ja sam mislio da trebaš skinut kuplung anlasera za taj variomat?  ??? Neka gumy kaže riječ dvije o tome, on ima taj variomat na rox-u...

--- Kraj citata ---

dobro si mislio,moras skinut

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju