Tehnički kutak > Styling skutera
zadnji rep-prerada
zoki_NRG:
evo slike zadnjeg kraja....malo po danu...struja je preslozena, akumulator je stavljen ispod sica i osigurac...sve sta je bilo na repu po stelu je preslozeno i malo modificirano od zica, i relej je smjesten od ispred...i jos puno drugih gluposti da zadnji kraj bude cijeli cist...bez zica i ostalih gluposti...
stavit cu vam zadnji kraj od ispod kad bude sve gotovo....
dino_sk:
:notworthy: :notworthy: fenomenalno ....gle amortizera koliki je sada :icon_thumright: :icon_thumright:
taj skut pati za nekim kitom sada kad je sređen izvana :icon_thumright: :icon_thumright:
znas posao :icon_thumright: :icon_thumright:
zoki_NRG:
--- Citat: dino_sk - 20 Rujan, 2008, 20:36:48 --- :notworthy: :notworthy: fenomenalno ....gle amortizera koliki je sada :icon_thumright: :icon_thumright:
taj skut pati za nekim kitom sada kad je sređen izvana :icon_thumright: :icon_thumright:
znas posao :icon_thumright: :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
izvana jos ni priblizno nije sreden kakav ce bit...
a amortizer ce bit jos veci, dolazi podizac
motor ne pati za kitom, pati za masinom, tako da ce gore vjerojatno masina 200ccm 4T sa serdarevicem
black-rox:
Biti će to pila danas mi se zavrtilo od onih žica,nema kod mene to samo nabacat mora to biti pic ko da je u tvornici napravljeno,i ja sam ti rekal nabavi mašinu 200ccm i donesi to sve meni i pusti ga par dana i onda dođi po njega pa da vidiš pile :toothy10:
pupi_sf2:
stvarno lijepo.... :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju