Tehnički kutak > Styling skutera
zadnji rep-prerada
zoki_NRG:
evo odlucio sam rezati plastiku zadnjeg kraja kako je oznaceno bijelom linijom na slici, i izrezati cu dio gdje je akumulator i pola kade od sica, i sad bi trebao staviti neku plastiku, ili od smole izraditi jedan komad koji ce mi pokriti sve to...pa ako netko zna postupak izrade, pa ako moze tu objasniti, di ima za kupiti, koliko kosta, itd...
hvala...
evo slike kako ce biti rezano...
charnel:
pa nrg novom super zadnji kraj izgleda, kad se skine sve, ko sta ti imas., nevidim potrebu za rezanjem i kemijanjem, ali ako te veseli... potrazi po forumu bilo je price o tome.
zoki_NRG:
--- Citat: charnel - 15 Rujan, 2008, 18:11:05 ---pa nrg novom super zadnji kraj izgleda, kad se skine sve, ko sta ti imas., nevidim potrebu za rezanjem i kemijanjem, ali ako te veseli... potrazi po forumu bilo je price o tome.
--- Kraj citata ---
ovako svi rezu, ja sam kito zadnji kraj...tako da ih malo tu po Rijeci ima takvih zadnjih krajeva, niko se nije zajebavao toliko oko toga, a ima i koji su bolje napravili, ja zelim to maknut da nrg ide sto vise na spic zadnji kraj, a i izgledat ce bolje isigurno, i motor zelim jednostavan, bez đinđiu minđi naljepnica i svega ostalog.....
replcnt:
--- Citat: charnel - 15 Rujan, 2008, 18:11:05 ---pa nrg novom super zadnji kraj izgleda, kad se skine sve, ko sta ti imas., nevidim potrebu za rezanjem i kemijanjem, ali ako te veseli... potrazi po forumu bilo je price o tome.
--- Kraj citata ---
da, bar novi nrg ima super zadnji kraj, najljepši, dobro hajd nije ljepši od mog runnera :toothy11:
te-te-ac:
vozilo ti je toliko crno da se ni nevidi u mraku a po danu se sarafa na prirodnom izvoru svjetla
mislim ono - idi radi i kad sjebes onda dodi vamo pitat
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju