Tehnički kutak > Garaža

Zip SP by walkay

<< < (12/18) > >>

monph2:
ako sam te dobro skužio treba ti konektor?
Kupiš u chipoteci, nađeš preko weba koji ti paše i odeš kupit :)

walkay:
Uspio sam na kraju, nista extra, srecom zice su ostale iste i na novom i na starom zipu, tako da je bilo lagano. Spojio sam jack ( od novog modela ) sa instalacijom od Zipa 1 posto stavit cu namotaje od Zipa 2.

walkay:
Napokon je masina slozena... novi lezajevi, karike, iglicasti, brtve, vodena pumpa...itd. Felge su privremeno gore da stoji na tockovima, moram Zipove felge lakirati pa ce izgledat kako treba. Moram jos struju posloziti da imam svjetla i gas. ;D

walkay:
Mali update, ne vidi se bas po slikama ali sam cijeli dan radio oko Zipa. Zamijenio sam semering na poklopcu od getribe, novo ulje u getribi, struja je poslozena (baca iskru), crijeva od hladenja takoder, prijenos je slozen do kraja. Sutra moram jos napuniti sa vodom, namontirati auspuh i airbox pa moze prvo paljenje. Nakon toga moram auspuh i felge srediti, pa instalaciju jos malo dotjerati i mogu sve maske staviti gore. Puno sam radio a malo sam slikao... ali eto.  ;D

walkay:
Zip je ziv! ;D Sutra ustimavanje i probni krug... ps. nisam htio vise turirati posto u 23h navecer sam upalio prvi put, malo je kasno za probnu voznju i za turiranje...  ;D

! No longer available

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju