Tehnički kutak > Garaža

Zip SP by walkay

(1/18) > >>

walkay:
Pozdrav svima, evo pocinje novi projekt u garazi. Imao sam zelju nabaviti Zip Sp, srediti ga da bude pouzdan za svaki dan po gradu i ponekad otic na trku s njim. Znaci plan je sloziti 50 ccm vodeno hladenje, na blokove od Zip 2 zracnjaka sa elektricnom vodenom pumpom. Nabavio sam u Madarskoj Zipa AC sa 172 masinom i sa prednjom maskom od Zipa SP, u meduvremenu sam uspio naci drugi prednji i zadnji far od SP-a. Mono vilicu sam vec prije nabavio, felge bi trebao dobiti slijedeci tjedan isto iz Madarske. Posto Zip 1 imao BB blok, morao sam nabaviti i donor Zip 2 sa ispravnim blokovima, pa cu to staviti na ramu od Zip 1. Jos sam u potrazi za ramom zbog papire da mogu registrirati...

Zip 1 podloga

Zip 2 donor

Usput sam nabavio orginal Zip Sp prednji i zadnji far, felge i pretinac za stvari.
Nisam jos siguran koje felge cu stavljati gore, dali cu Vespine ili orginal Zip Sp posto prednju felgu jos nemam... ps. felge su sa PMT racing slik gumama gratis!  ;D

Josip-98:
Odlican je i vec vidin da ce bit dobar ka i svi ostali tvoji projekti, ali nikako nemogu skuzit koju to car ima zip sp da se svi pucaju na njega :icon_scratch: :icon_scratch:

wark:
pa sve baje na race voze zipiće hahaha

walkay:
Zip 2 je u komadima, jako sam se iznenadio. Skuter je full ispravan, sve valja gore... ali izvana katastrofa, covjek nebi pomislio da je u masini sve za 10, tako da sam jako zadovoljan. Danas sam imao jos malo vremena pa sam ocistio blokove.

TopPerfomance4:
Jedini skuter koji je piaggio napravio da valja samo naprijed bit će to dobra pila

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju