Općenito > Trgovine

Gdje u Zg kupiti PINLOCK dodatak

<< < (2/5) > >>

gozz:

--- Citat: 3alfa3 - 16 Rujan, 2008, 12:18:05 ---Ja imam pinlock na viziru i on radi kako treba, ali sto mi to vrijedi kad mi se naocale zamagle?
 :laughing6:

--- Kraj citata ---

Da, to je sranje, ali zato ja ne nosim naočale, nije da bez njih ne vidim (mala dioptrija), ali kako veliš, naočale se zamagle isti čassssssss....

vktr:
mene isto živcira to magljenje, pa koji k**ra* onda piše kao sloj protiv magjlenja šta im to znači opće u k**ra*, čak i prije kad je bilo 30c mi se maglilo a sad pogotovo, danas se probao vozit skor nemoguće, vozio se s dignutim vizirom na 10c

gozz:

--- Citat: vktr - 17 Rujan, 2008, 01:03:58 ---mene isto živcira to magljenje, pa koji k**ra* onda piše kao sloj protiv magjlenja šta im to znači opće u k**ra*, čak i prije kad je bilo 30c mi se maglilo a sad pogotovo, danas se probao vozit skor nemoguće, vozio se s dignutim vizirom na 10c

--- Kraj citata ---

Pa zato odvojiš 95 kn i upikneš pinlock... ja sam za sada oduševljen...

Evo danas ujutro 5C i dišem ko mutav pod kacigom i ništ... oko pinlocka već curi kondenzat, ali ovaj niti da se pokuša zamaglit...

vktr:
lol, ja opće ne znam kajeto ni kak izgleda di tog ima?? jel teško stavit, daj sliku da vidim kak izgleda

3alfa3:

--- Citat: vktr - 18 Rujan, 2008, 15:11:59 ---lol, ja opće ne znam kajeto ni kak izgleda di tog ima?? jel teško stavit, daj sliku da vidim kak izgleda

--- Kraj citata ---

Vidis ovu prozirnu plastiku koja je pricvrscena na prozirni vizir (sa unutarnje strane)? To je to.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju