Općenito > Trgovine
Gdje u Zg kupiti PINLOCK dodatak
vktr:
na kojem principu to funkcionira, i kolke su šanse da uništim vizir jel teško stavit?
3alfa3:
Ja sam to dobio serijski sa vizirom. To stoji na 2 kopce zakvaceno za vizir sa unutarnje strane i glumi duplo staklo. Tako se ne magli. Ako si spretan, mozes to sam napravit, a ako nisi - unistit ces vizir
Drnda:
a koliko kosta sama platika ta, imam noln n61 koji ima te 2 rupe za postavljanje, ili ako ima kupiti crni vizir sa pinlockom...
stark1:
namazes pjenu za brijanje na vizir..i dobro razmazes i nece magliti..tako u mene frend radi s naocalama...kad udje iz hladnog u toplo odma mu zamagli..ja mu to rekao i vise nema problema stim
Doomsday:
--- Citat: Drnda-1 - 18 Rujan, 2008, 21:37:22 ---a koliko kosta sama platika ta, imam noln n61 koji ima te 2 rupe za postavljanje, ili ako ima kupiti crni vizir sa pinlockom...
--- Kraj citata ---
Nolan ti nema Pinlock® dodatak nego NFR® dodatak... Razlika je što NFR nema silikonski dihtung, i time je upotrebljiv sa obe strane... Oba su jako osjetljiva na pritisak, zato nemoj ih jako stiskat ni dirat oštrim predmetima... Radi silikonskog dihtunga Pinlock nije ni preporučljivo često skidat...
Znači, na Nolan kacige ide Nolan NFR dodatak, koji se kupuje za svaki model posebno... Pinlock je registered trademark i očigledno Nolan ga nije tija plaćat, pa je modificira i napravija nešto svoje...
:zubo:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju