Tehnički kutak > Tuning skutera

Runner 50 - Ne puni akumulator

(1/3) > >>

stex3105:
E ljudi sta moze biti uopste mi ne puni akumulator?Upitanju je  runner 2001 god.

YamahaSpy:
Pa jel ti opce vergla na akumulator? ak ne znaci zica se odspojila. Ako je to u redu, onda je prazan. 100kn i novi akumulator. Ja ga niti nemam, sta ce mi. Zmigavci rade, dok se vozim, jedino nemam trubu...

stex3105:

--- Citat: YamahaSpy - 15 Rujan, 2008, 16:13:44 ---Pa jel ti opce vergla na akumulator? ak ne znaci zica se odspojila. Ako je to u redu, onda je prazan. 100kn i novi akumulator. Ja ga niti nemam, sta ce mi. Zmigavci rade, dok se vozim, jedino nemam trubu...

--- Kraj citata ---
Vergla ali desi se da se nekada isprazni skroz pa ga  dopunim onim punjacem za kola

YamahaSpy:
A jesi ikada mjenjao akumulator? Ja sam imo jedan sto je bio star.... necemo rec ima vise od 6g. i nikada nije bio punjen. Kada sam ga napunio drzalo je tjedan dana i opet je crko. Otiso u ducan i novi akumulator uzeo.

2TDottore:
Ak ti se ne puni akumulator dok se vozis onda ti je regler krepao.A ak kupis novi akumulator a ne promijenis regler dogodit ce se i njemu ubrzo ista sudbina.Zato prvo zamijeni regler.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju