Tehnički kutak > Injection
Recepti za popravak ditecha/purejeta/tsdi-a KOLEKCIJA MANUALA by dajteh
SCANIA R500:
Pratim.... :headbang:... Nisam znao da pure jet ima posebno podmazivanje sa cistim uljem.... :dontknow: hmm onda ja moram drzati potrosnju na minimumu.... Da mi ne ispire blok i lezajeve i karike.... Hahahaha.... Jwr ako mi pocne gutat 5l.... Nece biti mjesavina 2% :dontknow:
gavranpero:
:notworthy:
Nemam Ditech, ali zanimljivo. U Bosni "majstori" bježe od diteka kao djavo od krsta, a oglasi puni grobova sa crknutim agregatima.
SCANIA R500:
--- Citat: gavranpero - 11 Veljača, 2021, 00:04:13 --- :notworthy:
Nemam Ditech, ali zanimljivo. U Bosni "majstori" bježe od diteka kao djavo od krsta, a oglasi puni grobova sa crknutim agregatima.
--- Kraj citata ---
očito ga neznaju popraviti.... To je jasno ko dan.... Ja sam kupio karburator verziju bas iz tih razloga jer su svi sa kojima sam pričao o tim skuterima govorili bjezi od pure jet-a ili taj ditech....... Jbg tad nisam znao za ovog majstora..... Da sam znao... Trazio bi bas pure jet..... Al jos nije kasno.... Jer te masine su ocito bolje i izdrzljivije.... Pogotovo meni koji zelim samo serijalu..... Znaci puno vise kilometara sa manjom potrosnjom.... I koliko vidim po njegovim klipovima seriske masine idu jako dobro.... Bolje nego karburator...
Corector:
Tu teoriju s cistim uljem nisam uspio do kraja istjerati jer sam imao nekoliko pehova.
1. Kupio sam Polini Sport 70 kao moj prvi projekt za Purejet 70. Posralo me na najjace, a to je da Polinijeve karike su najtanje od svih base kitova i plafon ces preci s njima 10tkm. S druge strane, imaju lose bolcne klipa, traju 6000km i pojedu se, u kombinaciji s njihovim iglicastim. OK, to su dokazai problemi, ostalo je super. Uspio sam prevaliti preko 20tkm s tim kitom, ali je zato klip bio sjajan, maltene nov, nikad sjajniji klip iz 2T masine. Isto je i sa 50ccm. Cindar ocuvan s tragovima honanja. Tu se nisam dao pokolebati iako sam bio pod velikim pritiskom, ali vjecni DRevo je majka koja spasava stvar. A vjecnog su ga proglasili, nakon sto su ga istestirali jos prije vise od 10 godina, mnogi su ga duugo gazili.
2. 50ccm, osobno imam agregat s 43 000km, gdje sam preventivn stavio nove karike i iglicasti na 20tkm. Masina je u steku potpuno ispravna. S nekoliko ostalih masina sam prebacio 35tkm bez ikakvog otvaranja i sada imam takvu na Elystaru. Kad pogledam kroz ispuh i usis, pa to je novo u unutra.
3. Runner ima DRevo 70 preko 20tkm neotvaran 3.5 godine, bio u Grckoj i Turskoj...
4. Opcenito mehanicki kvarovi, radilice, cilindri, zaboravi da ces to morati uzimati, vozis se na onome sto je napravljeno 2003.godine i ako pazis uredno na filter zraka, moras preci garantiranih 40 000km bez intervencije za karike.
5. Moj drugi Purejet 70 projekt je bio slozen na Elystara. Skuter od 130kg, nemilice sam ga gazio i drzao u iberu. Za Purejeta je isao jako dobro, digli smo kompresiju na skoro 12:1, i uz taj maskimum i jos maksimum gazenja sam uspio preci 10km kada sam razvalio dosjed na radilici ili u bloku. Nisam jos otvorio masinu. Ali da je bio zabavan u 10tkm, bome itekako jest i jos sam ganjao neke brzinske rekorde kad sam stavio auspuh s kratkom granom. Uz potrosnju od 3.2l. Nekome je 10tkm vise sezona, plus ako se ne vozi u dvoje, tu se dobije sigurno jos gratis sezona. Treba dodati kako jos nikada nisam kupio novu radilicu, znaci ta sto je razvaljena na pezi je imala cini mi se nekih 12, 14tkm, ali je bila zeru ispjeskarena, bilo je malo neke prljavstine, a tu sam ucinio kardinalnu gresku. Jer sam imao top masine bez trunke, ALI njima je krak radilice kod variomata plesao brutalno. I sta cu, radje cu kontaminiranu masinu isprati nego sa spiganim krakom radilice, a ove sjajne i ciste otpisao. Da bi tek kasbije saznao i nasao uzrok problema u savijenim krakovima radilice :omfg:
Jbg, sam sam, pa je proces odredjenog jstrazivanja znatno usporen, pogotovo kad kiksas.
ALI, DRvo s jakom kompresijom i produzenom getribom za 20% ce zaziviti na laksem, manjem, i zdravijem agregatu koji nije vidio pijeska :headbang:
--- Citat: gavranpero - 11 Veljača, 2021, 00:04:13 --- :notworthy:
Nemam Ditech, ali zanimljivo. U Bosni "majstori" bje%u017Ee od diteka kao djavo od krsta, a oglasi puni grobova sa crknutim agregatima.
--- Kraj citata ---
Tako ce i ostati. Kad dokrajce Ditecha bez ulja, popravak je neisplativ. Iz razloga sto Ditech, da bi bio onaj pravi koji ide kao najbolja serijala, mora imati originalni klip, cilindar i karike. Jos ako je tome radilica otisla sto je isto cesto, eto zasto je osudjen na propast. Popravak kosta vise od skutera, dakle samo cista mehanika.
Corector:
Oo disi Suhi, lijepo sto si slikovito posjetio na tesku borbu s ovim otpadom i zamorcetom, al svaki pocetak nije najlaksi. Svidja mi se sto je se desio napredak i sto ne postoji rikverc niti bumerang efekt nego samo naprijed, sve brze i dalje. Evo u subotu slazemo jos jednog Purejeta s DRevom i kompresijom 12:1. Takav setup ce s laksim i nizim vozacem razvaljivati :toothy10: A nabavljeno je i u pripremi jos nekoliko 70ccm glava :D Ja cu onaj setup s Elystara preseliti vrlo vjerojatno na novu SRku, fino digitalni pokazivac brzine i obrtaljka, pa cemo posnimiti kosmoske modove koje jos nema ni YT, osim ludog Ricarda koji se vozi u japankama 160, al covjek je ulozio ozbiljne novce, a mi iz premetacimo stare polovne dijelove i to karabuzdimo.
Aj necu vise kurit Peugeot jer Injection izvedbe su jedine koje se mogu naci zdrave i imaju lakog potencijala, i moram priznat da sam s njima bez bumerang efekta izlazio na kraj, pa im se moze pruzit sansa, evo ona vertikala TSDI kresne iz prve na kurblu svake pola godine, a moram to prodat jer mi samo stoji bzvz. I pokazale su se dugovjecne i pouzdane u vertikalnoj izvedbi pogotovo jer je taj dugo radio bez greske, a uocio si sta je bio problem. Jest da je monitoring izvrsen na jednom primjerku, ali neka bude tako. Idealan je kandidat za bacit na 70ccm, posto je Pezo radilica ipak tenkovska, a satro bi je nikad s AC70 i jos gore ide Piaggio iglicasti.
Trebo si se prebacit na TSDI kad vise ne ganjas performanse, ustedio bi na gorivu i ulju 3x s obzirom da nabijas ozbiljnu kilometrazu!
Zivio, i nezz tko te bano, al nije trebao.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju