Tehnički kutak > Tuning skutera

Leo Vince TT-Zamjena Vune...

<< < (13/16) > >>

skorpion40:

--- Citat: 2TDottore - 18 Listopad, 2008, 18:21:57 ---samo me zanima kak ces nastelat motor da se vrti do max 7500 kad tek krece na tolko a cijelo vrijeme kukas da su ti 9000 preveliki obrtaji na zx-u a yasuni od efz-a se vrt cak i na 10500 i on opcenito ne radi ispod bar 9000 kak se spada.

--- Kraj citata ---
kaj se zamaraš,platil bu misu i lijepo zamolil da se ne vrti prek 7500 :binkybaby:

2TDottore:
a neda se nikak krstit kad mu kazem da mu to netreba i da je to bacanje novaca jer se i tak boji da mu se masina ne razidje pa smanjuje obrtaje na minimum.

dhorvat:

--- Citat: 2TDottore - 18 Listopad, 2008, 18:27:24 ---a neda se nikak krstit kad mu kazem da mu to netreba i da je to bacanje novaca jer se i tak boji da mu se masina ne razidje pa smanjuje obrtaje na minimum.

--- Kraj citata ---

Gle meni dosta! Vidiš i sam kak motor ide...  ::)

Takaj da ga teram na 9 i pol hiljada kad ovak ide čist solidno.

Al vidiš da su na tim yasunijima različiti zvukovi!

Zato za TT-a se isto ne čudim... Čuo sam jednom jednog i ne želim ga više čut  :angry9:

hARisson:

--- Citat: 3alfa3 - 18 Listopad, 2008, 16:48:38 ---
--- Citat: hARisson - 18 Listopad, 2008, 16:13:41 ---sada ovaj sto sam uzeo Polini Evolution

--- Kraj citata ---

Pa taj spuh je za Polini EVO termo grupu (race setup) s kojim vrti 13000+ okretaja....
Kaj si ga samo zaserafio na svoj cilindar? Taj spuh ima ovalnu granu i sigurno ne sjeda na tvoj cilindar kako treba...

Pogledaj kako izgleda ispuh cilindra za njega:

--- Kraj citata ---

sasvim normalno sjeo , i normalno OPasno radi ... ima  malu pauzu ( skroz mala  )  a  i skuter mi sada leti s njim , naravno da  dolazi kit  od 70 ccm pa cemo da vidmo sta ce da bude dalje ,
stavljat cu Polini Corsa kit 70 ccm , naravno uz to id i radilica , kvacilo, lezajevi , variomat, remen, veci karb. i tako dalje  ... pa nevidim neki razlog zasto se nebi pokazao dobro , al cemo da vidimo .
imas li kakvu ideju ili neki savjet  , rado primam sve  jer  sam vec "zapoceo"  projekat :)

3alfa3:
sjeo je on na serafe, ali mu se rupa ne poklapa sa ispuhom cilindra.
Apsolutno "najkriviji" odabir spuha za koji sam do sada cuo.
Inace, hac ga vozi na svom trekkeru i pogledaj malo kako mu je preradjen cilidnar za taj spuh.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju