Tehnički kutak > Tuning skutera

Leo Vince TT-Zamjena Vune...

<< < (12/16) > >>

hARisson:
ne kontam sta je toiki big deal oko TT-a  auspuh je super , ja  ga dobio kada sam kupio motor  , i vjerujem da je predjeno s njim prije  men  nekih 1.000-2.000  +  ja ovo ljeto predjem jos  6.000 i prodam spuh , u super je stanju i ima  fenomenalan zvuk , uopce nije  nimalo bucan nego je prilicno tih a ima dobre performanse  . 
sada ovaj sto sam uzeo Polini Evolution , neznam jeli tko imao tako nesto ali se cuje  nenormalno i uzasno je  bucan , nema vise vozanja kroz grad 100 krugova po danu neg 10 , kad kuci idem gasim motor  na 200 metara  prije  stana , jer je  nizbrdica .
a to kako je tebi izgorjela  vuna  na TT-u tako brzo to pojma  nemam , da nije  neki Škart ? XD  joke 

Antares:
Ja sam primjetio par skuteva sa finim tihim zvukom, pogledam, a ono imaju TT. Meni se full sviđa taj spuh... totalno drugaciji zvuk od ZX koji mi previse dreci...

3alfa3:

--- Citat: hARisson - 18 Listopad, 2008, 16:13:41 ---sada ovaj sto sam uzeo Polini Evolution

--- Kraj citata ---

Pa taj spuh je za Polini EVO termo grupu (race setup) s kojim vrti 13000+ okretaja....
Kaj si ga samo zaserafio na svoj cilindar? Taj spuh ima ovalnu granu i sigurno ne sjeda na tvoj cilindar kako treba...

Pogledaj kako izgleda ispuh cilindra za njega:

dhorvat:
Gle, ima tiših ima glasnijih... Videl sam 3 yasuni R-a dosad, od kojih 2 danas. Onaj prvi na minarelliju se čuje tak kak se čuje, na Roxu se čuje drukčije malo, a na @efz-ovom enerđiju se čuje ko stari MF power za Minarelli mašine...

Tak da se netrebate čudit. A sva 3 auspuha su j#bena i moram jednog dana nabavit si to kad bude para  :lovanovac:

:toothy3:

2TDottore:
samo me zanima kak ces nastelat motor da se vrti do max 7500 kad tek krece na tolko a cijelo vrijeme kukas da su ti 9000 preveliki obrtaji na zx-u a yasuni od efz-a se vrt cak i na 10500 i on opcenito ne radi ispod bar 9000 kak se spada.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju