Tehnički kutak > Tuning skutera
Leo Vince TT-Zamjena Vune...
SlowRider:
S obzirom koliko vas ima sa tt-om, te krumpire mi donesite jer sam se zazelio przenih krumpira. Primam i preko HP expressa.
DJ RUNNER RACE:
imam pitanje...raskopao sam auspuh od tt-a i sad me znaima kad se makne ona vuna jel treba maknut ono kaj je oko cijevi...onak ko neka želježna žica...jel se to treba maknut....HITNO
andy:
--- Citat: DJ RUNNER RACE - 12 Listopad, 2008, 15:39:12 ---imam pitanje...raskopao sam auspuh od tt-a i sad me znaima kad se makne ona vuna jel treba maknut ono kaj je oko cijevi...onak ko neka želježna žica...jel se to treba maknut....HITNO
--- Kraj citata ---
pa to ti je vuna samo kaj je jako zagorena i izgorena pa se sva zapekla... pazi na to ja se zrezo ko lud na to... katastrofa..
rukavice i kombinirke i peri... sve skini i stavi novu :icon_thumright:
Ghoul:
meni je na mom rr-u zgorila nakon 16 000 km...pa sam je scupal van i sad je jos gora banana :(
ima ok zvuk, ALI...nakon 5 min voznje na full gasu lagano oglusim na desno uho, jace su vibracije, slini mi po dihtungu i cijedi se po auspuhu i tam kod samog ispuha se sve zacrnilo od ulja...
e sad, gdi da ja nabavim recimo m2 staklene vune? idem do baumaxa, bauhausa i peveca i prodaju samo one ogromne bale bokte za izolirat cijele zidove...a ne znam nikog ko ima baustelu da mi da malo da si naguram u prigzu... jel ima ko od vas malo extra? :D
andy:
i meni curi onak malo tamo na ispuhu... mora da je onda zbog vune.. jer i ja počupo malo :icon_biggrin:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju