Općenito > Generalno o skuterima
Skuter za stariju osobu
apoteka72:
mislin da ce ipak bit kimko
navedeni joke mi obecaje da ce bit djelova
a posto sam i ja vozio kimka 125 u njega, virujen mu
jos da ga odgovorin od elektrike... :icon_biggrin:
p.s. hvala svima na pomoci, sutra cemo otic pa koji mu se najvise svidi
a mene bas zanima napravit dir elektricnim
neos 123:
Da ti buden iskren razmislja san o servisu kad san vidia sta sve ima i ko sve radi i kako....al skupo je to za otvorit neman kapital ii jos gro problema ali ako bog da bude se to realiziralo
anabellas:
dobro kazu decki , imo sam sym koji je isti ko kymco sto se masine tice, krizo sam se kad sam dijelove trazio a skuplji neg piaggio dijelovi i nema ih na svakom cosku :icon_thumright:
Josip-98:
--- Citat: Pulss - 12 Travanj, 2015, 16:49:56 ---Sta je sa stipon aka srad, jel on jos servisira il mu je dopizdilo ? ;D
--- Kraj citata ---
Šćipe je negdi izvan splita koliko san cua, nema ga po forumu valjda je aktivnij u garazi :toothy12: :toothy12:
ivano_007:
--- Citat: Josip-98 - 13 Travanj, 2015, 01:12:13 ---Šćipe je negdi izvan splita koliko san cua, nema ga po forumu valjda je aktivnij u garazi :toothy12: :toothy12:
--- Kraj citata ---
Iz Trogira mislim il tamo put Čiova :confused5:
--- Citat: anabellas - 13 Travanj, 2015, 01:00:39 ---dobro kazu decki , imo sam sym koji je isti ko kymco sto se masine tice, krizo sam se kad sam dijelove trazio a skuplji neg piaggio dijelovi i nema ih na svakom cosku :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
Nema većeg gušta nego prokopat pola Hrvatske za nekim dijelom i na kraju ga platit 5x više od realne cijene. A nedaj Bože da ode koja plastika, kuku lele.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju